Igor Pamić napuhao 0,57 promila, odbio testiranje na drogu i ostao bez vozačke

igor_pamic.jpgTrener NK Karlovca, Igor Pamić, ostao je u četvrtak oko 20 sati bez vozačke dozvole jer je odbio testiranje na prisutnost droga policajcima koji su ga tijekom redovite kontrole prometa zaustavili u karlovačkoj gradskoj četvrti Luščić. Popularni ‘div iz Žminja’, osim toga, napuhao je 0,57 promila alkohola, zbog čega je dobio i drugu prekršajnu prijavu.

Informaciju je potvrdila glasnogovornica PU karlovačke Andreja Lenard, ne otkrivajući identitet prekršitelja.

– Na raskrižju ulica Luščić i Senjska jučer oko 20 sati kontrolom prometa policijski službenici su utvrdili da 41-godišnjak iz Žminja pod utjecajem alkohola od 0,57 promila upravlja osobnim automobilom pulskih registracijskih oznaka, a potom je odbio ispitivanje na prisutnost droga – rekla je glasnogovornica Lenard.

Ako na Prekršajnom sudu u Karlovcu bude proglašen krivim za oba prekršaja, Pamić bi mogao biti novčan kažnjen do dvije tisuće kuna za vožnju pod utjecajem alkohola, a za odbijanje ispitivanja na prisutnost droga od 5 do 15 tisuća kuna.

Zanimljivo, policija je Pamića uhvatila u prekršaju 45 minuta nakon što je glasnogovornica kluba Ivana Rumenović u četvrtak medije izvijestila da je ‘Uprava NK Karlovca pokrenula i razgovore oko korekcije plaće treneru Igoru Pamiću, jer smatraju da je visina plaće od 50.000 kuna neprimjerena trenutku u kojem živimo’, kao i ‘da je ponuda od 30.000 kuna još uvijek otvorena te da u klubu očekuju da će je trener Igor Pamić prihvatiti’.

Pamić je za razgovore oko smanjenja plaće doznao od novinara, rekavši da mu plaća ne iznosi 50 tisuća, već 35 tisuća kuna. Sve to samo je produbljenje loše atmosfere oko karlovačkog prvoligaša. Uprava je u sukobu s navijačkom skupinom Gademz, klub je u milijunskim dugovima, a poslovni račun blokiran je na iznos od 160 tisuća kuna.

ipress.hr / jutarnji.hr

2 komentara na “Igor Pamić napuhao 0,57 promila, odbio testiranje na drogu i ostao bez vozačke”

  1. Bepo napisao:

    Mislin da je odbi testiranje na dorgu čisto iz inata, a ne zato – kao ča bi se dalo iz naslova zaključit – jer je konzumira drogicu. S obzirom na to koliki je on kapacitet, 0,57 promila je jako malo :o)

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.