Humanitarni koncert za Igyja

igy_humanitarni_koncert.jpgU četvrtak, 28.04.2010. u klubu Magnus, s početkom u 21:00h organizira se humanitarni koncert, a cijelokupni prihod od ulaza i donacija namijenjen je Igoru Straniću koji boluje od maligne bolesti te mu je zbog svakodnevnih popratnih troškova liječenja potrebna dodatna financijska pomoć.

Dobrovoljne donacije se također mogu uplatiti na žiro-račun (Erste):

broj žiro-računa 2402006-1031262160
poziv na broj: 804025002-3100364428
model: 05

Nastupiti će pazinci Veja, Bad Obsession i Bez Identiteta, porečki Cirkus, labinski Soul Display, te Dosta. Po završetku žive svirke zabavljat će vas DJ Kire i DJ Periokolo. Ulaz je 25 kn + dobrovoljne donacije.

Veja (Pa)
Veja je pazinska etno grupa nastala kao projekt nekolicine intuzijasta i glazbenika. Projekt koji je započet 2007.-e pretvorio se u prilično ozbiljan i kvalitetan bend. Ovom prilikom spremiti će nam i neke malo “veselije” stvari.
Youtube: http://youtu.be/0fRccd4vmXM, http://youtu.be/Jff94JSFE4E

Bad Obsession (Pa)
Peteročlani cover band Bad Obsession, iz okolice Pazina, svira rock obrade Judas Priest, Whitesnake, Guns ‘n’ Roses, Metallica, Billy Idol, Divlje Jagode, Majke, Motorhead, Azra itd. Band je do sada imao 5 nastupa, a prije su svirali pod imenom Wasted Time, sve do dolaska novog pjevača.

Bez Identiteta (Pa)
Bez Identiteta dolaze iz Pazina, iza sebe imaju oko 15ak odrađenih koncerata, a sviraju punk sa utjecajima alternativnog rocka. Pazinskoj publici su već prilično poznati tako da nije potrebno previše komplicirati?!
Myspace: http://www.myspace.com/bezidentitetaa
Youtube: http://youtu.be/zfnrCwibkig

Cirkus (Po)
Cirkus…Poreč…ska…reggae…sloboda… Poznato? Treba nešto dodatno spomenuti? :)
Myspace: http://www.myspace.com/cirkusporec
Youtube: http://youtu.be/hQZLQ0tkKXs, http://youtu.be/2xwRmuaGmZ0, http://youtu.be/VY_eKZgbPQg

Dosta (Zg/Pa/Ri)
Dosta je bend koji svira melodični hardcore u stilu kalifornijskih grupa, aktivni su oko godinu i pol te od nedavno imaju iza sebe svoj prvi album pod imenom “Ne razumijem” (album možete besplatno preuzeti sa njihove myspace stranice). Bend je odlično prihvaćen među publikom što dokazuje i sama činjenica da su nedavno nastupali kao predgrupa legendarnom američkom sastavu Pennywise. Pazinskoj publici bi mogli biti zanimljivo i to što su dva člana benda prethodno svirali i u bendovima Nibed i Abnormal.
Myspace: http://www.myspace.com/dostabend
Youtube: http://youtu.be/urAyQIHlHvA, http://youtu.be/_h3ceIBtBJg, http://youtu.be/u-7msH7Musw, http://youtu.be/_YRtkb4tb5Y

Soul Display (La)
Soul Display dolaze iz Labina, relativno su mlad band i sviraju eksperimentalni rock sa utjecajima bandova kao što su Tool, A Perfect Circle i slični. Band u zadnje vrijeme sve više skreće pažnju ljubiteljima alternativne rock muzike, a nedavno su snimili i svoj prvi spot za pjesmu “Pictures”.
Myspace – http://www.myspace.com/souldisplay
Website – http://www.souldisplay.com/
Youtube – http://youtu.be/tnI6OFYBD7M, http://youtu.be/9bpq09_7f0E

DJ Kire vs. DJ Perikolo
Po završetku svirke, stvar u svoje ruke preuzimaju Kire i Perikolo, a u njihovim playlistama sigurno će se naći i neka pjesma za vas.

Zahvale: svim bendovima koji su se odazvali, Magnus, Jež Tisak

Lastfm event: http://www.last.fm/event/1912455+IGY+-+humanitarni+koncert

AR / iPazin.net

4 komentara na “Humanitarni koncert za Igyja”

 1. gfdas napisao:

  drži se Igy!

 2. sf napisao:

  bilo bi dobro da otvorite i žiro račun radi onih koji bi rado pomogli, a neće doć na koncert..

 3. Peric napisao:

  Stavit ćemo…ubiti, reć ću ipazin-ovcima da editiraju ovaj članak. u drugim medijima će se spomenut, a na fb i sličnima je glavni krivac (Igy,da…) za koncert izrazi želju da ne piše.
  Glavni krivac je također izrazi želju da ne želi “patetične” ispade u stilu ovog prvog komentara (no hard feelings, svjestan sam da imaš samo dobre namjere), već da to bude jedan “pozitivan” koncert. Hvala

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.