Video: “Iluzija” – drugi autorski singl Replay banda

Da se rad i trud uvijek isplate, dokaz je ovog mladog banda, „Replay banda“. Naime, 3.travnja 2016. izbacili su svoj drugi autorski singl „Iluzija“. Dobra pjesma i spot nikoga nisu ostavili ravnodušnima, jer kako kažu „pjesma je odlično prihvaćena i kritike su više nego pozitivne“. Autor teksta i glazbe je gitarist Ivan Luch, aranžman potpisuje Janoš Feher (studio Exclusive) i video spot LuxAir team.

Iako mislimo da znamo baš sve o njima, neke stvari lako mogu promaknuti. Replay band je nastao 2007. godine a kao trenutna postava zajedno djeluje gotovo 9 godina. Čine ga Valentina Ujčić (vokal), Tony Macinić (bas gitara, vokal), Deny Prenc (bubnjevi), Sebastijan Mofardin (klavijature, vokal) i Ivan Luch (gitara, vokal). Veliki utjecaj na njihovo bavljenje upravo glazbom potječe od samih obitelji, čije su stope mlade generacije samo nastavile. Vrijedi spomenuti da u mjesecu travnju 2012. godine započinju suradnju s poznatim glazbenikom Alenom Vitasovićem kao njegov prateći band. U 2 godine koliko je suradnja trajala, prošli su cijelu lijepu našu.

Na tom “putovanju” stječu velika iskustva koja su dodatno ojačala njihova uvjerenja da je glazba ono čime se žele baviti i za što će se žrtvovati u bližoj i daljoj budućnosti. 7.ožujka 2015.godine izdali su svoju 1.autorsku pjesmu pod nazivom “Priča o njoj” koja se vrtila po radiostanicama diljem Hrvatske i zavidno kotirala po top listama. Sviraju evente kao što su maturalne zabave, vjenčanja, pučke, ribarske i turističke fešte, sezonske svirke na otvorenome i zatvorenom te ostale veće i manje evente. A na pitanje o ekipi i njihovim odnosima zaključili smo da je to jedna vrlo zdrava sredina, koja djeluje i izvan „terena“. „Družimo se i slavimo zajedno, a iako ponekad dođe do nesuglasica mi to uvijek uspijemo bez problema riješiti.“

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.