Industrialyzer predstavlja premijerni live act

IndustrialyzerU subotu, 18. rujna u riječkom klubu La Noche, u organizaciji mladih pazinskih snaga pod imenom Petar Pan Complex, svoj će premijerni nastup održati poznati portugalski techno producent Industrialyzer. Početak je u 23 sata. Svojim će se live actom premijerno predstaviti hrvatskoj publici koja već dugo čeka na njegov dolazak.

Industrialyzerov uspon krece od 2007.godine kada ga je otkrio Advent izdavši mu EP na Kombination Reaserach labelu.Ubrzo su usljedila brojna izdanja na renomiranima labelima kao šta su Drumcode, Naked Lunch,1605,MBelectronic,Remains i vlastitom labelu Codeworks. Nakon toga usljedio je projekt ‘Advent vs Industrialyzer’ kojim je poharao plesne podije diljem svijeta, a sada će to, napokon, učiniti i u Hrvatskoj.

U raskopavanju techno floora društvo će mu praviti Small Justice ,Tajm ,Brain Cell i Cepo koji će vas zakopati do kraja.
U šarenoj na house flooru izvođači su XXL , Boodale , iGoRR i Shark, a publika na krovu će cijelu noć ‘chillati’ uz zvukove Voxa i Sharka.

Cijena ove glazbene poslastice je 65 kn, uključujući jednu besplatnu konzumaciju.

net.hr / iPazin.net

1 komentara na “Industrialyzer predstavlja premijerni live act”

  1. solomon napisao:

    Koji su ti Petar Pan Complex? To je nešto novo??

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.