Inspirirani ljubavlju – fotonatječaj Istra Inspirita

2“Inspirirani ljubavlju” tema je fotonatječaja koji organizira Istra Inspirit. Organizatori ističu da će se birati najbolje fotografije inspirirane ljubavlju s Istra Inspirit doživljaja ili njegovih autentičnih lokacija: Povijesnog i pomorskog muzeja u Puli, Vižule u Medulinu, starogradskih jezgri Rovinja, Poreča i Buzeta, svjetionika u Savudriji, pazinskog Kaštela i Pazinske jame, labinske Lamparne, Raše i rudnika te kaštela Grimani-Morosini u Svetvinčentu.

Natječaj je otvoren do 11. veljače 2014., a svi detalji i pravila natječaja mogu se pronaći na web-stranici Istra Inspirita (www.istrainspirit.hr). Radovi se šalju na e-mail [email protected].

O pobjednicima natječaja odlučivat će stručni žiri u sastavu: Hassan Abdelghani, profesionalni fotograf, Morena Milevoj, voditeljica marketinga i PR-a Istra Inspirita, Barbara Ban, novinarka Glasa Istre i Iva Canki – kreativna direktorica Brandmame. Žiri će odabrati tri najbolje fotografije, a pobjednici će, vele organizatori, “osvojiti jednu od vrijednih nagrada koje će Valentinovo pretvoriti u najromantičniji dan”.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.