Slučaj Puris: “Sve su zabrljali ti veliki, ništo pokreli, ništo zeli, ništo poklonili, uglavnom joh mene…”

Na Trgovačkom sudu u Rijeci pokrenut je stečaj nad nekoć velikim proizvođačem mesa i prerađevina, pazinskim Purisom, koji je prije tri i pol godine preuzeo Gavrilović.

Imenovani su stečajni upravitelji koji će popisati imovinu i utvrditi dugovanja te pokušati osigurati uvjete za nastavak proizvodnje, barem do izvještajnog ročišta koje je određeno za 6. studenog.

http://www.hrt.hr/uploads/tx_rgmediaimages/PURIS.mp3

Hrt.hr

2 komentara na “Slučaj Puris: “Sve su zabrljali ti veliki, ništo pokreli, ništo zeli, ništo poklonili, uglavnom joh mene…””

 1. Kmer napisao:

  Ne znam zašto se napada samo Gavrilovic, sigurno snosi dio krivnje ali krivci su i bivši predsjednici uprave – domaći dečki – koji su si davali 300.000 kn placu i bonuse, kao i oni menadzerici koji su u ime i na racun Purisa dobro živjeli.
  No zanimljivo kako u Pazinu ni propast Purisa ne pobuduje veliki interes, iako se svi mi vrlo brzo mozemo nać u istoj ili sličnoj situaciji.
  Iako nije u kapitalistickom duhu – Grad Pazin bi se također aktivno trebao uključiti u rješavanje pitanja.

 2. Pisinoto napisao:

  Donekle se slažem s prvim dijelom teksta, ali u drugom me zanima kako bi se jedinica lokalne samouprave (grad ili općina)trebala ili mogla uključiti u rješavanje pitanja u privatnoj tvrtci.
  Zanimaju me sva takva mišljanja, ako može konkretno, bez fraza, parola i demagogije.
  Hvala.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.