Fotogalerija: Intrade drugi dan za redom raspjevali Istru

Klapa IntradeTomislav Bralić i klapa Intrade drugi su dan za redom nastupili u Istri, ovoga puta u velikoj dvorani pazinskog spomen doma. Zadrani koji postoje preko 25 godina, zajedno sa svojim prijateljima klapom Motovun, klapom Sveti Petar u Šumi i Ljupkom Dimitrovskom pružili su posjetiteljima dva sata glazbene zabave.

Koncert je pjesmom otvorila klapa Motovun, izvedbom triju popularnih pjesama u vlastitom aranžmanu. Nakon njih uslijedile su zvijezde večeri – klapa Intrade predvođena Tomislavom Bralićem, koji su publiku zabavljali sljedećih sat vremena izvedbom što vlastitih, što poznatih klapskih i dalmatinskih pjesama.

Unatoč tome što se nije osjećala dobro, Ljupka Dimitrovska otpjevala je tri svoja hita – “Ta tvoja barka mala”, “Godine nisu važne” i “Čibu-čiba”. Klapa Sv. Florijan, na opće razočaranje publike, nije mogla nastupiti – jedan njihov član danas je ozlijedio ruku, te je cijela klapa krenula put Splita. Njih je dostojno zamijenila klapa Sveti Petar u Šumi.

Iako su se na ulazu neposredno prije koncerta prodavale stajaće karte za koncert, organizatori koncerta, tvrtka V.I.B., i domar spomendoma pobrinuli su se da svi sjede. Na velikom video zidu bila je projicirana slika snimana četirima kamerama za što se brinuo pulski MedVid, a za dobar zvuk brinuli su se tehničari tvrtke Tara.

Valja spomenuti da je dvorana spomendoma bila puna do posljednjeg mjesta, baš kao što to bude na koncertima limene glazbe ili folklornog društva. Unatoč raznim susretima klapa, izgleda je to sadržaja koji još uvijek privlači veliki broj ljudi.

MP / iPazin.net

Klapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa IntradeKlapa Intrade

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.