iPazin dijeli 6 karata u nagradnoj igri za klapski spektakl u novoj riječkoj dvorani na Zametu

klapezamet_250×250.gifNakon uspješnih klapskih koncerata diljem Hrvatske i Rijeka je došla na red za jedan pravi klapski spektakl u prekrasnoj dvorani Centra Zamet u vrhunskoj produkciji Agencije Vozila.

Prošle godine smo bili prvi koji su napravili koncert Klape Intrade i gostiju u novoj dvorani koja je oduševila sve posjetitelje, nastavilo se sa koncertom Maksima Mrvice, a evo, mjesec studeni je ponovo pravo vrijeme za vrhunsku klapsku pjesmu.

Okupili smo kremu hrvatskog klapskog pjevanja: Klapu Maslina (Šibenik), Klapu Iskon (Split), Klapu Kampanel (Zagreb) i Klapu hrvatske ratne mornarice Sveti Juraj (Split), uz specijalnog gosta večeri legendarnog Tedija Spalata.

Klapa Maslina iz Šibenika zaslužna je za veliki iskorak klapske pjesme sa svojim vječnim hitom “Da te mogu pismom zvati”. Nakon njega ništa više nije kao prije. Svjedoci smo pravog klapskog buma u zemlji, ali i izvan nje. Svojom mandolinskom sekcijom, Klapa Maslina njeguje svoj prepoznatljiv stil i jedan je od najvećih promotora klapske pjesme. Frontmen Branko Bubica zaštitno je i prepoznatljivo lice klape.

Klapa Iskon iz Splita je surađivala sa najvećim imenima hrvatske glazbe. Momci su to vrhunskih glazbenih mogućnosti, ali plijene i svojim scenskim nastupima i pošalicama. U posljednih nekoliko godina ističu se zapaženim nastupima na raznim festivalima, a svi pamtimo i njihovu pjesmu ” Vrime za kraj”.

Klapa Kampanel je sastavljena od mladih razigranih članova koje smo svi zapamtili preko velikog hita “Aj ča volim te”. Postali su poznati i po mnogobrojnim obradama velikih hitova Dine Dvornika, Zdravka Čolića i drugih..Klapa totalno drukčija od drugih.

Klapa HRM Sveti Juraj već je svojom pojavom drugačija od svih. Prekrasne bijele uniforme zaštitni su znak klape koju svi znamo po hitu “Ruža crvena”, ali i po mnogim drugim hitovima. Klapa je to odličnih glasovnih mogućnosti koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Tedi Spalato je svakako kao šlag na tortu. Vrhunski glazbenik i umjetnik upravo je izdao svoj novi album, a pjesma “Uvik ništo fali” kao da opisuje trenutno stanje u društvu. Romantik, ali i veliki meštar scanskog nastupa, Tedi je rado viđen gost na svakom koncertu. To je glas Dalmacije, mora i ljudi sa kamena…

Dolazi nam zima, puna neizvjesnosti, duga i hladna… apska pjesma je ono što nam hrani dušu, ono što nam puni baterije i liječi rane na srcu… Dođite u Centar Zamet i zapjevajte iz duše najveće i najljepše klapske pjesme…

Karte su od subote 23.10. u pretprodaji putem sistema www.kulturaplus.com i www.ticketpro.hr.

Pretprodajna mjesta:
Rijeka: Kartomat -TIC (na Korzu) – Dalas Music Shop
Opatija: Kompas
Matulji: New Sound
Pazin: Frizerski salon As
Pula: Centar Cd shop (Flanatička)
Buzet: Foto Festival
Labin: Caffe bar Valentino i Agencija Vozila
Cijene ulaznice: 90 stajanje / 110 tribine / 130 parter / 180 vip

Princip sudjelovanja u nagradnoj igri već znate:

  • Pridruži nam se na Facebooku
  • Na wall/zid iPazin stranice na Facebooku stavi jednu pjesmu (link sa Youtube-a) od klapa koje nastupaju na koncertu (Klapa Maslina, Klapa Iskon, Klapa Kampanel, Klapa HRM Sveti Juraj)
  • Šest osoba sa najvećim brojem lajkova dobiva svaki po 1 kartu za koncert!
  • Slobodno pozovi prijatelje da se pridruže i lajkaju pjesme koje si postavio/la na wall/zid iPazin stranice na Facebooku
  • Imaš vremena do ponedjeljka 1.11.2010. do 23:59:59

VAŽNO: Dopušten je samo jedan post (link na pjesmu) po osobi.

[youtube TDyMVzj5at0]

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.