iPazin među 10 najboljih u kategoriji “Mediji, novosti, oglasnici” Vidijevih web nagrada

Vidi“Svaka lokalna zajednica trebala bi imati stranicu poput ove.” – žiri kategorije Mediji, novosti, oglasnici o iPazin-u.

Danas su u hotelu Regent Esplanade u Zagrebu po osmi put dodijeljene nacionalne nagrade za najbolje hrvatske web stranice – Vidi Web Top 100. Ove godine Vidi Web Top 100 nagrade dodjeljene su u deset kategorija. To su: Korporativne stranice; Financijske institucije; Mediji, novosti i oglasnici; Znanost, obrazovanje i kultura; Vladine organizacije i državne institucije; Turizam i putovanja; Sport, zdravlje i prehrana te Zabava, moda i glazba.

Osim toga, po prvi puta ove godine, u okviru Vidi Web Top 100 natječaja dodijeljene su nacionalne Internet nagrade u kategoriji “Najbolje hrvatske web promocije” i “Najboljeg hrvatskog community servisa”. Po prvi puta je dodijeljena i nagrada u jednoj potkategoriji za najbolji hrvatski blog. Na svečanoj dodjeli bilo je više od dvije stotine VIP uzvanika iz hrvatskog i regionalnog političkog, gospodarskog, sportskog i estradnog miljea.

iPazin.net je ušao među top 10 najboljih web stranica u kategoriji “Mediji, novosti, oglasnici” i time postao prvi pazinski web site koji se može pohvaliti titulom “Hrvatskog internetskog Oscara”. U knjizi najboljih koja je izdana posebno za ovu priliku piše: “Svaka lokalna zajednica trebala bi imati stranicu poput ove“. Društvo u ovoj kategoriji iPazin portalu činile su ove stranice: business.hr, dogadjanja.hr, drugifilm.com, euroblic.info, 24sata.hr, rekaosamti.com, mojportal.hr, tuzibaba.org i pobjednik boboton.com.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim Pazinjanima, prijateljima, posjetiteljima iPazina na pruženoj podršci tijekom rada na ovom projektu. Ova će nagrada zasigurno biti još veća motivacija da i dalje unapređujemo naš pazinski portal!

Pogledajte link

Vidi

10 komentara na “iPazin među 10 najboljih u kategoriji “Mediji, novosti, oglasnici” Vidijevih web nagrada”

 1. cesko napisao:

  ueeee!!! ke fora!! baš fora.. i neki dobar filing bit u tom probranom društvu velikih. sad treba oskarića smjestit negdje na sajt da ga gledamo hehehe

  1. Anonimno napisao:

   Svaka čast ljudima koji rade na ovom portalu, a posebno veliki pozdrav Agiju!!!

   Čestitam na nagradi!!!

 2. Anonimno napisao:

  čestitke!
  svaka čast ekipi entuzijasta!
  idemo dalje….po nekog novog oskara! :-)

  Dario

 3. vmelkic napisao:

  Čestitam!!! :))))

 4. centar napisao:

  Čestitke, najbolji moji pazinjani! ;) Nemojte se pokvarit. A trebate suradnike možda?

  1. aravnic napisao:

   suradnici su uvijek dobrodosli! :)

 5. cesko_jr napisao:

  cestitam ekipi..zasluzeno :)

 6. ivka napisao:

  čestitam,svaka čast! a pazinjani, ča drugo reć… :))

  1. sss napisao:

   Ma ne hvalite ih toliko da se ne pokvare !!! ali svejedno čestitam….

 7. a ma napisao:

  Braaavoooo!!!!!!! Čestitam!!!!!!!!!! Konačno da se i u Pazinu “govori” javno i otvoreno, pa makar bilo i anaonimno! Forši će ljudi pomalo otprit oči……

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.