Iskoristite priliku i sudjelujte na besplatnim poslovnim edukacijama u Pazinu

Mali i srednji poduzetnici, obrtnici te svi zainteresirani imaju priliku sudjelovati na „Poslovnom uzletu grada Pazina“- besplatnim poslovnim edukacijama koje će se održati 25. svibnja 2016. godine u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani. Sudionici će dobiti jedinstvenu priliku poslušati korisne poslovne edukacije, usavršiti svoje prezentacijske vještine i usvojiti nove tehnologije koje olakšavaju svakodnevno poslovanje.

Svi prisutni moći će saznati kako učinkovito rukovoditi timom i konstruktivno rješavati sukobe unutar tima, na koji način učinkovito upravljati vremenom, kako napraviti uspješnu prezentaciju te kako kvalitetnije poslovati uz pomoć novih tehnologija. Edukacija o bankarskim proizvodima na konkretnim primjerima objasnit će isplativost i pravilno korištenje istih.

Detaljan popis edukacija možete vidjeti na linku, a svoju prijavu možete osiguratiovdje, na e-mail adresu [email protected] ili broj telefona 01 6326 021.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika, pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima, a cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Do sada je na besplatnim edukacijama u sklopu projekta „Poslovni uzlet“ sudjelovalo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Program edukacija:

Poslovni uzlet_program.pdf

pazin.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.