Istarski supermarketi dodijelili Renault Clio Ani Kalac iz Pazina

Ovaj je petak  26. svibnja 2017 . za vjerne kupce Istarskih supermarketa bio upisan zlatnim slovima!  Koliko iščekivanja u nagradnoj igri potencijalnih dobitnika ; koliko radosti djelatnika Istarskih supermarketa; koliko nade kupaca i ponosa samih zaposlenika tvrtke ! Još se jedan veliki posao primaknuo kraju; lijepo, uspješno, kvalitetno, sa puno pripreme i strpljenja.

Javnim izvlačenjem u marketu „Porečanka“, Zagrebačka 2, Poreč zaključena je naime, velika nagradna igra u organizaciji Istarskih supermarketa. Brojni kupci pridružili su se djelatnicima Istarskih supermarketa i partnerima koji su, pod budnim okom stručne komisije, izvukli sretne dobitnike fantastičnih nagrada. Nagradna igra je trajala od 20.03.2017. do 20.05.2017. godine.

Za svaku kupnju u iznosu od najmanje 50,00 kuna na jednom računu, kupci su stekli pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri na način da na poleđini kupona koji su dobili uz račun upišu svoje podatke i broj računa.

Tako ispisan kupon bilo je potrebno ubaciti u obilježenu kutiju za nagradne kupone.

Protokol izvlačenja započeo je u 10:00 sati ujutro popraćen dodatnim sadržajima u obliku degustacija i promocija, kupci su mogli kušati nove proizvode Histris (salame od jelena i divlje svinje) i Reginex-a (kruh i kolači).

Službena tročlana komisija uz prisustvo javnog bilježnika nadzirala je i brinula za regularnost izvlačenja. Sretni dobitnici glavnih nagrada su:

Nagrada automobil Renault Clio Intens Energy 1,2 16v – sretna dobitnica je: Ana Kalac, Pazin.

Nagrada putovanje na Kretu za dvije osobe + iznos od 4.000,00 kuna na kreditnoj kartici IKB-a – sretna dobitnica je: Ida Radoš, Rovinj.

Iskrene čestitke svima! Hvala što kupujete i podržavate domaću tvrtku; budite i dalje vjerni kupci, a djelatnici će i dalje opravdati Vaše neupitno povjerenje! Svakim danom misija im je biti Vašim najboljim susjedom, kvalitetnom, stručnom, ljubaznom uslugom i pristupom svakom građaninu! Svaki im je kupac jednako bitan i svakom se posvećuju sa puno ljubavi i truda; svjesni da rade za zadovoljstvo dugotrajnih domaćih kupaca i sezonskih gostiju.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.