IstraMet: Dobre vijesti za ljubitelje sunca

2“Dobre vijesti za ljubitelje sunca: Sutra, a posebno u prvom dijelu četvrtka očekuje se dosta sunca u Istri i Kvarneru. Nakon kratkotrajne kiše u petak, za vikend ponovno više sunca, posebno u nedjelju” javlja IstraMet.

UTORAK

Utorak donosi novo naoblačenje uz kišu. Prevladavati će pretežno oblačno vrijeme uz povremenu kišu koja će najobilnija biti prijepodne i sredinom dana. Poslijepodne i navečer očekujemo prestanak oborina uz mogućnost kidanja naoblake i sunčana razdoblja, naročito na jugu Istre. Zapuhat će umjerena, na jugu i istoku Istre jaka bura. Minimalne temperature 5 do 8°C, dnevne 9 do 13°C.

Trodnevnu prognozu pogledajte u nastavku članka.

SRIJEDA

U noći će se postupno razvedriti, ali će i dalje biti dosta oblaka. Danju će tako prevladavati pretežno oblačno vrijeme uz mogućnost za prolaznu slabu kišu. U unutrašnjosti, naročito na Ćićariji poslijepodne ne smijemo isključiti ni mogućnost za pokoju kap kiše. Puhat će slab do umjeren sjeverac, na moru prolazno umjerena tramontana. Jutarnje temperature zraka 2 do 6°C, dnevne 11 do 14°C.

ČETVRTAK

Veći dio dana prevladavati će pretežno do djelomice sunčano i razmjerno toplo vrijeme. Navečer te u noći na četvrtak stiže porast naoblake što je uvod u novo naoblačenje koje očekujemo tokom petka. Zapuhat će umjereno, na moru jako jugo. Temperature zraka još malo više u odnosu na protekle dane, maksimalne od 13 do 15°C.

istramet.com

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.