Istranima šest prvih mjesta

HiperaktivU ponedjeljak je u penjačkom klubu održan Kup Hrvatske u slobodnom penjanju “Hiperaktiv Open 2010” za mlade dobne kategorije. Istarski su penjači od mogućih deset osvojili šest prvih mjesta. Kod cicibanki Marta Jedrejčić iz domaćeg Hiperaktiva, inače organizatora ovog turnira, bila je najspretnija ispred Puljanki Dore Janković i Laure Hrestak iz Onsighta.

Kod dječaka Tinjanac Filip Banko bio je bolji od Luke Marinića i svog kolege Roka Ferenčića iz Hiperaktiva. Lara Juriša iz zagrebačkog Planinarskog društva Velebit najbolja je medu kadetkinjama, a Tonka i Jana Milošević iz Riječkog alpinističkog kluba bile su druge i treća. Davide Primc iz Onsighta bio je najbolji kod kadeta, a Iva Vrdoljak iz Rirock climbinga kod starijih kadetkinja. U istoj konkurenciji “velebitašica” Daria Dukić bila je druga, a “hiperaktivka” Lucija Jedrejčić treća.

Kod starijih kadeta Sebastijan Banko (Onsight) bio je prvi, a isto mjesto su osvojile Elena Tanković (Hiperaktiv) kod juniorki i Aneta Armano iz zagrebačkog Pulfera kod starijih juniorki. Kod muških u tim kategorijama naslovi su ostali u Pazinu te se Filip Sironić okitio zlatnom medaljom, a kod starijih juniora jedini natjecatelj je bio Petar Gojtanić. Pokrovitelji su Istarska županija i Grad Pazin.

Glas Istre

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.