Ivan Jakovčić dijelio uskrsne pince u Pazinu

2Kandidat IDS-a na izborima za Europski parlament Ivan Nino Jakovčić, zajedno s predstavnicima IDS-a Pazinštine, iskoristili su današnje lijepo vrijeme za druženje s građanima Pazina te im čestitali sretne uskrsne blagdane.

Tom prigodom, Ivan Jakovčić podijelio je brojnim sugrađanima preko 500 uskrsnih pinci i prigodnih poklona. čestitavši im uskrsne blagdane, Jakovčić je razgovarao s Pazinjankama i Pazinjanima te ih je pozvao da u nedjelju, 25. svibnja, izađu na birališta.

regionalexpress.hr

4 komentara na “Ivan Jakovčić dijelio uskrsne pince u Pazinu”

 1. mravojed napisao:

  Da nije žalosno bilo bi smiješno. Ljudi bez morala i skrupula, neki od njih i deklarirani nevjernici, povodom najvećeg kršćanskog blagdana, narodu dijele pince, kao da dijeli svoje, a sve kupljeno novcem tog istog naroda koji im zahvaljuje na ”donaciji”. E jesmo ovce… i upravo nam je tako kako zaslužujemo.

 2. oh napisao:

  Koliko ja znam, Nino je vjernik i ne vidim niš loše u tim pincama samo mi je žao da ni bilo više tega kao u drugim gradovima.

  1. birač napisao:

   Nema veze da li je vjernik ili ne, nema to veze ni s Uskrsom ni s pincama. Ima veze jedino s populističkim ulagivanjem građanima i kupnjom glasova za iduće izbore. Neki to kuže, ali takvi su u manjini. Većina su ipak – ovce.

 3. oh napisao:

  Bilo tko da je djelio (od stranaka) bilo bi populistički, to je jasno.

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.