Izložba pletenine i fotografije Daria Brajkovića

Nakon prošlogodišnje vrlo posjećene izložbe i brojnih pozitivnih kritika Dario Brajković, član DLS Pazin ovih će se dana, na početku zime predstaviti pazinskoj publici u LG galeriji u Pazinu svojim rukotvorinama i fotografijama.

Izložba je podijeljena u dva dijela. „Vuna glavu čuva 2“ naziv je dijela izložbe u kojem Brajković predstavlja svoje rukotvorine, ručno i strojno pletene, zimske modne dodatke za djecu i odrasle. Biti će tu kapa, rukavica i šalova raznih oblika u širokom spektru boja i kombinacija.
Fotografski dio izložbe pod nazivom „Mini Montenegro tour“ obuhvaća fotografije koje je autor snimio tijekom ljetošnjeg boravka u Crnoj Gori i donosi motive Boke Kotorske, Kotora, Budve, Cetinja, Lovćena i otoka Sv. Nikola.

Dio izložbe ostvaren je u suradnji sa djecom Dječjeg vrtića Olga Ban Pazin. Djeca, polaznici skupine Iskrice sami su kreirali svoje omiljene kape koje je potom Dario ispleo. Na otvorenju izložbe u srijedu 22. studenog, u 18 sati na maloj modnoj reviji djeca će nositi vlastite modele, a sa svojim odgojiteljicama pripremili su kratki program pjesme, plesa i recitacija kojima će upotpuniti svečanost otvorenja ove izložbe.

Izložba Daria Brajkovića „Vuna glavu čuva 2 / Mini Montenegro tour“ može se razgledati do 30. studenog, svakog radnog dana od 10-12 i 17-19 sati te subotom od 10-13 sati.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.