Izvještaj s 5. sjednice Općinskog vijeća Općine Cerovlje

2Na 5. Sjednici Općinskog vijeća Općine Cerovlje, održanoj u ponedjeljak, 24. ožujka jednoglasno je prihvaćen Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Općine Cerovlje za 2013. godinu, po kojem je protekla proračunska godina završila s 420 tisuća kuna viška. Nakon anuliranja prenesenih dugovanja iz prošlih godina, ostao je manjak od 98 tisuća kuna. Time se nastavio pozitivan trend od 2010. godine po kojem se svaku proračunsku godinu u Općini Cerovlje zaključi s plusom.

Osim navedenog Izvještaja, jednoglasno su prihvaćene i sve ostale odluke i izvještaji koju su se nalazile na dnevnom redu sjednice pa su tako odabrani najpovoljniji ponuditelji za održavanje javne rasvjete na području općine – tvrtka Vilstroj iz Buzeta te za održavanje nerazvrstanih cesta – obrt Zekocop iz Paza.

Donijeta je i odluka o zaduživanju, što je preduvjet za korištenje kredita za asfaltiranje dionice Mandari – Banovina putem IPARD-a. S obzirom na lanjsku uspješnu realizaciju prvog IPARD projekta na području Općine Cerovlje, ista su očekivanja i za ovogodišnji.

Jedinstveni upravni odjel Općine Cerovlje

2 komentara na “Izvještaj s 5. sjednice Općinskog vijeća Općine Cerovlje”

  1. dug napisao:

    Krasno. Uvjeren sam da će tim viškom konačno podmiriti dugove po pitanju hitne pomoći i vrtića u Pazinu.

  2. glazbenik napisao:

    …i muzičke.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.