Izvanredan uspjeh matematičara GSŠJD na županijskom natjecanju

Na županijskom natjecanju iz matematike, koje je održano 23. veljače 2016. u Gimnaziji Pula, sudjelovalo je čak 19 učenika GImnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin koji su postigli izvanredne rezultate.

Kod prvih razreda, Lukas Ujčić osvojio je 2. mjesto, a Vanesa Antolović 3. mjesto (mentor Robert Gortan). Ivana Franković (mentorica Vesna Vujasin ilić), županijska je prvakinja kod drugih razreda, a njena kolegica Ivana Bošnjak (mentorica Branka Mandić Smoljan) osvojila je 2. mjesto. Učenici naše Škole u konkurenciji trećih razreda osvojili su prva tri mjesta, Patrik Matošević je županijski prvak, Marko Brajković drugi (mentor Robert Gortan), a Alen Guštin (mentorica Vesna Vujasin Ilić) treći. I na kraju, maturantica Ana Marija Šegon je druga, a Katarina Zornada četvrta. Mentor učenicama je Robert Gortan. Učenicima koji su pokazali zavidno znanje, kao i njihovim mentorima, čestitamo. Učenicima i mentorima želimo uspjeh na Državnom natjecanju koje će se od 4. do 6.travnja 2016. održati u Primoštenu.

gssjd.hr

4 komentara na “Izvanredan uspjeh matematičara GSŠJD na županijskom natjecanju”

 1. Anonimno napisao:

  Svaka čast.

 2. Zoran napisao:

  Čestitke učenicima i a njihovim mentorima. :)

 3. Anonimno napisao:

  Budimo korektni pa barem na ovom portalu uputimo čestitke i svim drugim učenicima iz Pazina – jer grad nam ima 3 škole – koji su isto tako postigli i postižu odlične uspjehe na natjecanjima, ali nemaju tako agilnu PR ekipu koja će se toliko samohvaliti na sva zvona sa svakim rezultatom, pa ispada da nitko drugi ne postiže baš nikakve rezultate.

  1. Anonimno napisao:

   Ima gore desno jedna zanimljiva opcija “Pošalji vjest na iPazin” koja čudesa radi – napišeš nešto i to se onda pojavi na ovemu portalu.

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.