Izvrsni rezultati istarskih biciklista na Nacionalnom prvenstvu

Ovog se je vikenda u Sloveniji održalo Nacionalno prvenstvo na kronometar i Nacionalno cestovno prvenstvo. Cestovno prvenstvo vozilo se je jučer 27. lipnja u okolici Ptuja, dok se je utka na kronometar odvezla u petak 25. lipnja u okolici Slokana. Od predstavnika iz istre nastupili su vozači/ce iz tri istarska kluba.

U kategoriji Elite na cestovnoj utrci najbrži je bio Loborikin vozač Radoslav Rogina koji je slavio ispred momčadskih kolega Darka Blaževića i Hrvoja Miholjevića. Marina Boduljak također iz Loborike bila je najbrža u ženskoj konkurenciji.

Luka Grubnić, istrijan u majici talijanske momčadi Brisot Cardini Bibanese osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 23 godine. Drugi je utrku završio Juraj Ugrinić iz pazinskog BK Meridiana Kamen, dok je treći bio Silvano Valčić iz Loborike.

Najbolji junior iz Istre je Endi Širol (Loborika) koji je zauzeo 4. mjesto ispred Petra Brodarića (BK Pula).

Peto mjesto kod kadeta osvojio je Paolo Angelini (BK Meridiana-Kamen).

Matija Kvasina koji brani boje Zheroquadro Radenske bio je najbrži u utrci na kronometar. Bruno Radotić iz pazinskog BK Meridiana-Kamen zauzeo je drugo mjesto.

Antonela Ferenčić iz biciklističkog kluba MTB Istra iz Pazina osvojila je treće mjesto u ženskoj konkurenciji. Loborikin vozač Endi Širol zauzeo je 3. mjesto kod juniora. Kozlović Petar (BK Meridiana-Kamen) sa 7. mjestom u konkurenciji kadeta najbolji je od predstavnika iz Istre.

barkun.hr

1 komentar na “Izvrsni rezultati istarskih biciklista na Nacionalnom prvenstvu”

  1. Eugen napisao:

    Eko.
    Mogli su još napisat da su i veretani odradili Nacionalno prvenstvo na kronometar i to uspješno. Kod veterana A 1. mjesto – Smokovič Tino ( BK MTB Istra – Pazin ), 3. mjesto – Popović Slobodan ( BBK Istra Bike Labin )
    Veterani B 2. mjesto – Matić Nikola i 3. mjesto Radmanović Dario ( oba BK MTB Istra – Pazin )
    Eugen

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.