Jadranka Kosor danas na pulskoj Portarati i u Pazinu

Danas je, kako javljaju iz Županijskog ureda HDZ-a Istarske županije, “udarni” dan za stranku u Istri jer dolazi predsjednica stranke Jadranka Kosor. Ovo je jedini dan tijekom kojeg će Kosor posjetiti Istru u ovoj predizbornoj kampanji.

Ona će se na Trgu Portarata u Puli u 18,30 sati obratiti građanima i prisutnim medijima. Nakon toga autobus predsjednice sa nekoliko autobusa popunjenih članovima HDZ-a, krenuti put Pazina. U Pazinu je centralni skup VIII. izborne jedinice za Istarsku županiju na kojemu će Kosor predstaviti sve kandidate sa liste HDZ-a za VIII. izbornu jedinicu.

Predsjednica Kosor do sada je u sklopu predizborne kampanje obišla mnoge gradove u Hrvatskoj te je uvijek naglašavala kako je ovih dana teško biti član HDZ-a, ali „mi smo pokrenuli borbu protiv korupcije, uveli višestranačje i završili pregovore i ovdje smo kako bismo podnijeli račun za sve što smo napravili“. Bit će zanimljivo vidjeti i na koji način će se danas Kosor obratiti Puležanima i Pazinjanima.

barkun.hr

3 komentara na “Jadranka Kosor danas na pulskoj Portarati i u Pazinu”

  1. mee napisao:

    forza Jadranka! Ali Červar.

  2. .. napisao:

    Tradicijski, HDZ ne more bez kurijera i to nekoliko i onda neka kamere snimaju kako je bilo puno ljudi na skupu. Odvratno!

  3. mudazabubrege napisao:

    jadranka kosor jadranka kosor,čuješ li pjesmu beduina?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.