Jakovčić i Kozlevac pod istragom zbog nabave vatrogasnih vozila

jk.jpgSaborsko Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo je postupak vezan uz nabavku vatrogasnih vozila za Vatrogasnu zajednicu Istarske županije i s tim u vezi zatražilo očitovanje od župana Ivana Jakovčića i zastupnika Dina Kozlevca.Predsjednik Povjerenstva Mate Kačan izvijestio je da je postupak pokrenut na prijedlog Damira Radnića, bivšeg vijećnika Županijske skupštine Istarske županije, da postoji sukob interesa jer su nabavljena skuplja vozila pa je time navodno oštećen proračun Istarske županije.

Vatrogasna vozila nabavljena su u vrijednosti od 70 milijuna kuna prije četiri godine, a u to vrijeme je Dino Kozlevac bio glavni vatrogasni zapovjednik, rekao je, uz ostalo, Kačan.

Povjerenstvo će, navodi Kačan, zatražiti očitovanje od Jakovčića i Kozlevca te pisane dokumente od podnositelja prijave. Dokumentaciju vezanu uz tu javnu nabavu tražit će od Istarske županije, a od Vlade RH podatke o tadašnjem državnom programu koji je uključivao subvenciju te nabave. (H)

www.ipress.hr

1 komentara na “Jakovčić i Kozlevac pod istragom zbog nabave vatrogasnih vozila”

  1. xyz napisao:

    Koristim ovu priliku kako bih predsjedničkog kandidata Damira Kajina, poznatog po borbi protiv kriminala i korupcije, pozvao kako bi meni pomogao u raščišćavanju korupcije i kriminala u Istri, a ja se obvezujem da ću nakon zajedničkog odrađivanja toga posla u Istri, Damiru Kajinu pomoći u istome na razini Hrvatske, zaključuje Radnić.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.