Jakovčić najavio povlačenje iz politike: Vraćam se u biznis neokrznut aferama!

“MISLIM da ću se vratiti u poslovni svijet, u biznis. Podsjećanja radi, bio sam jedan od najmlađih zastupnika stranih tvrtki u bivšoj Jugoslaviji, zarađivao odličan novac, i rado bih se vratio u biznis. Teško se mogu motivirati dalje u politici. Trebam nove izazove”, rekao je Aktualni šef  IDS-a Ivan Jakovčić u intervjuu subotnjem magazinu “Pogled” Novog lista najavivši povlačenje iz politike.

Za sada nije htio potvrditi ni demantirati kako se neće kandidirati na unutarstranačkim izborima, no sasvim je sigurno kako se više neće kandidirati za župana.

Mislio je biti europarlamentarac

“U 20 godina politički posao odradio sam pošteno, mada su mi se stalno pokušavale ‘zalijepiti’ afere, pa i korupcijske i svakakve. IDS se pokušavao diskvalificirati. Ali ja ću otići dignuta čela”, rekao je Jakovčić najavivši kako će vjerojatno osnovati svoju tvrtku koja će biti – međunarodnog karaktera.

Kajin je potvrdio kako je svojedobno izrazio veliku želju da bude europarlamentarac jer je mislio sam da će tako zaokružiti političku karijeru s obzirom koliko da je “radio na projektu EU”.

IDS ima kvalitetan kadar

“Ne želim to komentirati, ne želim nikakve interpretacije. Neka građani sami sude je li tako moralo biti. Što se mene tiče, nema problema, okrenut ću se poslovnom svijetu. Kolega Pupovac sigurno će dobro zastupati Hrvatsku u EU parlamentu, ima našu podršku”, rekao je Jakovčić odgovarajući na pitanje je li se razočarao u Kukuriku koaliciju kada je vidio da nije izabran.

Jakovčić je rekao kako IDS ima veliki broj kandidata koji bi mogli voditi tu stranku.

www.index.hr

5 komentara na “Jakovčić najavio povlačenje iz politike: Vraćam se u biznis neokrznut aferama!”

 1. Školjka napisao:

  Konačno..

  1. Nepravda napisao:

   Super

 2. Anonimno napisao:

  Iz Istre se uvijek samo uzimalo a davalo gotovo ništa, pa tako i sad.

 3. lingvist napisao:

  Ja, pak, Popovac i gđa Antičević će savršeno predstavljat Hrvatsku.

 4. Anonimno napisao:

  Novi imidž: Grizli Adams

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.