Jalovu dvosatnu raspravu prekinuo nezadovoljni gradonačelnik

Nazočni su došli vidjeti što je tijekom tri godine, napravljeno, ali kako su u raspravi zaključili plan nije ponudio nikakva konkretna rješenje, primjerice na jedno izuzetno važno pitanje: kako tijekom cijele godine zadržati vodotok, jer bez njega u potoku nema života

– Grad Pazin poslat će preporučenom poštom u roku od 15 dana pozive dionicima za sudjelovanje na radionici SWOT analize, a građani koji su se danas okupili u istom roku mogu dostaviti svoje primjedbe i prijedloge vezane uz izradu “Plana upravljanja područjem ekološke mreže Pazinski potok”, zaključio je pazinski gradonačelnik Renato Krulčić dvosatnu jalovu raspravu o “Planu upravljanja područjem ekološke mreže Pazinski potok”.

To će se učiniti kako bi izrađivači i “Natura Histrica” mogli napraviti konačan prijedlog plana u koji će se građanima omogućiti uvid kako bi se mogli pripremiti za raspravu. Nakon javne rasprave dokument će se uputiti Ministarstvu zaštite okoliša na suglasnost na temelju koje će Grad Pazin pokrenuti izradu dokumentacije u njegovoj nadležnosti surađujući s Hrvatskim vodama, Hrvatskim šumama i ostalim relevantnim dionicima. U to će uključiti i sve ostale koji su potrebni za rješavanje problema Pazinčice, pogotovo onih koji u njeno zaštićeno područje dolaze i iz gornjeg toka, predložio je Krulčić s kojim su se, prije nego su se razišli, složili sudionici neuspjele radionice. M.R.

https://www.glasistre.hr/istra/jalovu-dvosatnu-raspravu-prekinuo-nezadovoljni-gradonacelnik-plan-upravljanja-pazinskim-potokom-upucen-na-popravni-586171

3 komentara na “Jalovu dvosatnu raspravu prekinuo nezadovoljni gradonačelnik”

 1. sinergija napisao:

  jalovu raspravu? jalovi su Natura, Grad i ona firma. Gradonačelnik je raspravu prekini kad je vidi da mu biračko tijelo nije popušilo podvalu. Da smo mučali, još bi se bi hvali kako su super plan predstavili i kako su uključili građane. katastrofa.

  1. Franjo G. napisao:

   Mislim sinergija da si potpuno u pravu, rasprava u kojoj sudjeluju građani i zainteresirana javnost, općenito, nikako ne može biti lođša, a kamoli jalova. Dakle očigledno je da je izrađen toliko jalov Plan da je i sam Krulčić konačno to uočio.

   1. Anonimno napisao:

    Rasprava sama po sebi nikad nije jalova. Ali ako se dva sata ponavljaju iste stvari i nema pomaka ni s jedne strane, a kamoli izgleda za bilo kakav zaključak ili dogovor, onda je daljnja rasprava uzaludna, odnosno jalova. U tom smislu naslov potpuno odgovara istini.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.