Javni natječaj za financiranje projekata/programa udruga i drugih neprofitnih organizacija u okviru Programa javnih potreba u kulturi Istarske županije za 2017. godinu.

Upravni odjel za kulturu Istarske županije otvorio je Javni natječaj za financiranje projekata/programa udruga i drugih neprofitnih organizacija u okviru Programa javnih potreba u kulturi Istarske županije za 2017. godinu.

„Istarska županija, Upravni odjel za kulturu, poziva udruge i druge organizacije civilnoga društva (zaklade, privatne ustanove,vjerske zajednice i druge neprofitne organizacije), koje su programski usmjerene na rad u kulturi na području Istarske županije, a prvenstveno one čiji su projekti/programi i aktivnosti usklađeni s Istarskom kulturnom strategijom za razdoblje 2014. – 2020. g., da se prijave na ovaj natječaj za financiranje projekata/programa udruga i drugih neprofitnih organizacija u okviru Programa javnih potreba u kulturi Istarske županije za 2017. godinu“, navodi se u tekstu natječaja.

Ukupno planirana vrijednost Natječaja za 2017. godinu iznosi 2.295.000kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu/programu je 2.000kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu/programu je 400.000kuna. Rok za podnošenje prijava projekata/programa po ovom Natječaju je 27. siječnja 2017. godine.

Više informacija pronađite ovdje

kulturistra.hr

 

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.