Javni poziv poduzetnicima za sudjelovanje na projektu „Poduzetnici u školi“

Projekt „Poduzetnici u školi“ započeo je u svibnju 2017. godine održavanjem prezentacije i predstavljanja poduzetništva učenicima završnih razreda Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin u cilju informiranja učenika o poduzetništvu, potrebama na lokalnom tržištu rada te mogućnostima zapošljavanja i samozapošljavanja.
Uz Grad Pazin, Gimnaziju i strukovnu školu Jurja Dobrile Pazin, Udruženje obrtnika Pazin te Hrvatski zavod za zapošljavanje – Ispostava Pazin, kao partnere u projektu, na prezentaciji su sudjelovali i brojni poduzetnici s područja središnje Istre koji su učenicima predstavili svoja poduzetnička i životna iskustva. 
Prezentacija je vrlo dobro primljena od strane učenika i poduzetnika te su na zajedničkom sastanku predstavnika stručnih aktiva škole i poduzetnika donijeti zaključci o potrebi daljnjih sličnih aktivnosti te snažnijem povezivanju školstva i gospodarstva.

Kako bi nastavili sa započetim projektom, i ove godine će se organizirati prezentacija poduzetništva za učenike i to u ponedjeljak 26. veljače 2018. godine za učenike četvrtih razreda i u utorak 27. veljače 2018. godine za učenike trećih razreda.

Ukoliko ste zainteresirani aktivno sudjelovati na navedenim prezentacijama te prenijeti učenicima svoju poduzetničku priču – o svojim počecima, odluci da se bavite poduzetništvom, uspjesima i eventualnim problemima na koje ste naišli u poslovanju, o profilu radne snage koju zapošljavate ili imate potrebu zapošljavati u budućnosti, odnosno o bilo kojoj temi vezanoj uz svijet rada za koju smatrate da bi učenicima bila zanimljiva i korisna u odabiru budućeg zanimanja, prijavite se za sudjelovanje na radionici.

Prijaviti se možete putem prijavnice u prilogu, najkasnije do 09. veljače 2018. godine:

• putem elektroničke pošte na adresu: [email protected] ili
• poštom ili osobno na adresu: Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti telefonom na broj: 052/635 107 (od 8 do 15 sati) ili e-mailom na: [email protected].

 

Prijavnica za sudjelovanje.doc

© iPazin.net portal 2001. - 2024.