Javni poziv poduzetnicima za sudjelovanjem na projektu “Poduzetnici u školi”

U sklopu Tjedna profesionalnog informiranja kojeg od 12. do 16. studenoga 2018. godine provodi Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin provodi se po treći put i projekt „Poduzetnici u školi“ koji je započeo u svibnju 2017. godine.

Riječ je o zajedničkom projektu Grada Pazina, Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin, Udruženja obrtnika Pazin, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ispostava Pazin te poduzetnika s područja Grada Pazina, na kojem se učenicima završnih razreda Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin predstavljaju poduzetnici i institucije sa područja Istarske županije u cilju informiranja učenika o poduzetništvu, potrebama na lokalnom tržištu rada, mogućnostima zapošljavanja i samozapošljavanja.

Do sada su se pazinskim učenicima predstavili brojni poduzetnici i predstavnici institucija koji su kroz prezentacije i predstavljanje poslovanja vlastitih trgovačkih društava i obrta, odnosno institucija u kojima su zaposleni, predstavili svoja poduzetnička iskustva, potrebe za radnom snagom, profilima zaposlenika koja su najčešće tražena na tržištu ili su ispričali svoj profesionalni put do zapošljavanja ili samozapošljavanja.

Projekt „Poduzetnici u školi“ održati će se u srijedu 14. studenoga 2018. godine u Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile Pazin, u popodnevnim satima (od 14,30 sati).

Ovim putem pozivamo Vas da se aktivno uključite u provođenje navedenog projekta; bilo bi nam zadovoljstvo da odvojite dio svog vremena i učenicima prenesete svoju poduzetničku ili profesionalnu priču – o svojim počecima, odluci da se bavite poduzetništvom, uspjesima i eventualnim problemima na koje ste naišli u poslovanju, o profilu radne snage koju zapošljavate ili imate potrebu zapošljavati u budućnosti, odnosno o bilo kojoj temi vezanoj uz svijet rada za koju smatrate da bi učenicima bila zanimljiva i korisna u odabiru budućeg zanimanja.

Prijaviti se možete putem prijavnice u prilogu, najkasnije do 24. listopada 2018. godine:
• putem elektroničke pošte na adresu: [email protected] ili [email protected]
• poštom ili osobno na adresu: Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin ili Gimnazija i strukovna škola Jurja Dobrile Pazin, Šetalište Pazinske gimnazije 11, 52000 Pazin.
Za dodatne informacije možete nam se obratiti telefonom na broj: 052/635 107 (Grad Pazin) ili 052/624 017 (Škola) na e-mail: [email protected] ili [email protected]
O prethodno održanim prezentacijama možete više saznati na sljedećim linkovima: https://www.pazin.hr/poduzetnici-u-skoli/https://www.pazin.hr/odrzan-2-ciklus-prezentacija-u-okviru-projekta-poduzetnici-u-skoli-business-isn-school/

U prilogu Poziv za sudjelovanjem na Tjednu profesionalnog informiranja.docx i Prijavnica za sudjelovanje.docx

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.