Jesensko izdanje Second hand sajma u Pazinu

2Jesensko izdanje Second hand sajma u Pazinu održava se 13. rujna na platou bivše Vojarne “Veli Jože” u Pazinu. “Ovaj put u suradnji sa pulskom Udrugom “Naš san njihov osmjeh” skupljamo isključivo školske potrepštine za djecu iz Gunje. Isto tako, skupljati će se knjige za njihovu školsku knjižnicu. Naime, volonteri spomenute Udruge u listopadu kreću u veliku akciju pomoći stanovnicima poplavljenih područja.”

Sajam organizira Saša Bačić a rezervacije za štandove primaju se na broj 0959216051 ili možete posjetiti Facebook event Second hand sajma na linku ispod.

“S obzirom da se na prva dva sajma, koji su također bili humanitarnog karaktera, skupilo oko tona odjeće, obuće i raznih potrepština za pulski dom za nezbrinutu djecu, ovaj put skupljamo za djecu sa poplavljenih područja a kojima će biti prije potrebna pomoć za što ljepši početak školske godine. Stoga pozivam sve naše posjetitelje da doniraju torbe, bilježnice i školski pribor koji će se taj dan skupljati na označenom štandu. Nadam se da ćemo i ovaj put svi pokazati da nismo zaboravili tragediju koja je zadesila Gunjane te ća ćemo u što većem broju sudjelovati na Sajmu-što kao kupci, što kao posjetitelji.”

FB event: “3. Second hand sajam”

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.