Jezikova juha u Lupoglavu: Stephan Macchi zamalo povraćao od neugodnih mirisa

Iako je Istra poznata kao vrhunsko gastronomsko središte, obiteljsko gospodarstvo “Leader” iz Lupoglava očito nema pravog vođu. Ponuda obiteljskog imanja, restoran, bazen i jahački klub očito ne zadovoljavaju standarde pravih poznavatelja gastronomije.

Temperamentni i konfliktni vlasnik već je prvi dan sa Stephanom odlučio krenuti težim putem. Naime, odlučio je ne štedjeti nikoga pa je tako psovkama i nekulturnim ponašanjem “častio” Stephana na svakom koraku restorana. U jednom trenutku čak mu je rekao da nema mozga i da je glupan. Prilikom ulaska u skladište Stephan se jedva suzdržao od povraćanja zbog neugodnih mirisa ustajalog mesa i životinjske krvi, smeća i opušaka koji su se nalazili posvuda.

Naravno da Stephan nije bio ravnodušan na neprimjereno ponašanje vlasnika restorana, ali mu je na smireni način pokušao uputiti kritiku i usmjeriti ga prema onome što najbolje zna. Nakon što mu je ukazao na probleme, vlasnik se naljutio i napustio restoran. Iako se jedan od konobara već susreo sa Stephanom u prvoj sezoni u jednom restoranu u Rijeci, očito je da ništa nije naučio, a kamoli zapamtio.

Sva sreća da je Stephan bio sit jer su sva tri jela koja je kuhar napravio bila je nejestiva. Jezikova juha je ovog puta gorkog okusa, večeras na RTL Televiziji.

Index.hr

1 komentara na “Jezikova juha u Lupoglavu: Stephan Macchi zamalo povraćao od neugodnih mirisa”

  1. gargamel napisao:

    pravi posao je napravi Stephan, raskrinkao istočnjačko “istarsko” kulinarstvo. ocjena bi bila puno gora da se lik nije posipao s peplom na kraju i kazao da će se popravit… :-))

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.