Josipović odlikovao Miljenka Benčića

159786.jpgPredsjednik republike Ivo Josipović je povodom Dana antifašističke borbe odlikovao osam hrvatskih antifašista i prvoboraca NOB-a. Odlikovanje je dobio i Milenko Benčić iz Pazina.

“Predsjednik Josipović je odlikovao osam naših drugova među kojima je i istarski prvoborac Miljenko Benčić. On je bio dugogodišnji potpredsjednik SAB-a Hrvatske i vrlo aktivan član naše organizacije. Orden je primio kao istaknuti borac protiv fašižma i sličnih ideologija koje su tijekom 2. svjetskog rada slomile cijeli svijet. Drug Benčić je rođen 1923. godine i trenutačno je predsjednik pazinskog ogranka naše organizacije”, rekao je predsjednik SAB-a Istre Tomo Ravnić.

http://www.glasistre.hr/istra/vijest/227542

5 komentara na “Josipović odlikovao Miljenka Benčića”

 1. lepimario napisao:

  Svaka cast! Milenko zaslužuje i više.

 2. yyyyy napisao:

  Trg?

 3. pazinjannn napisao:

  A ča je napravi da zaslužuje više, ili još bolje, ča je uopće napravi da zaslužuje išta? Ča pak ti znaš kad ima tri put već lit od tebe..

 4. pazinjannn napisao:

  Gle, ni da osporavan nečiji uspjeh i to, ali ča ni dotični gospodin bi u to vrijeme član i jedan od glavnih batica (na lokalnoj razini) komunističke partije koja je tada bila moć, zakon, itd. Ja san npr. ču da čovik ni ima ni osnovne škole do pred kad je treba postat (dakle posta je preko partijske linije, jer drugačije se nije ni moglo) direktor Pazinke. Mislim, kuzis u cemu je stvar? Članstvo u partiji mladiću, članstvo u partiji. Bez partije nisi moga ni prdnut.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.