Juniorsko i kadetsko prvenstvo Istre u boćanju

Vedran Glavić u konkurenciji juniora i Karlo Pavletić u konkurenciji kadeta, obojica članovi Istra Aluminija iz Ročkog Polja, imali su najviše uspjeha u do sada odigranim disciplinama (parovi, te brzinsko, štafetno i precizno izbijanje) na juniorskim i kadetskim prvenstvima Istre.

Na juniorskim prvenstvima koji se održavaju u Ročkom Polju Glavić je od četiri moguća osvojio čak tri naslova prvaka Istre, u brznskom izbijanju, te u parovima i štafeti zajedno sa Filipom Šarićem iz Pule. U preciznom izbijanju osvojio je pak brončanu medalju, a titulom županijskog prvaka okitio se Dajan Jurman iz prvoligaša Pazina.

Kod kadeta koji se natječu u Poreču Pavletić je osvojio dvije zlatne medalje, u brzinskom izbijanju i parovima zajedno sa Samuelom Majcanom iz Vrha, dok je u štafeti, također s Majcanom osvojio srebrno odličje, a u preciznom izbijanju brončanu kolajnu. U štafeti su se zlatima okitili Toni Mendiković iz Istre Poreč i Marko Radešić iz Vižinade, a u preciznom izbijanju Marin Cetina iz Orbanića.

Dosadašnji rezultati – juniori:

Parovi: 1. Vedran Glavić, Filip Šarić (Istra Aluminij/Pula), 2. Dajan Jurman, Filip Matijašić (Pazin), 3. Karlo Pavletić, Dilan Kontić (Istra Aluminij/Krušvari), 4. Ivan Načinović, Edvin Zukić (Labin/Rudar).

Štafete: 1. Vedran Glavić, Filip Šarić (Istra Aluminij/Pula), 2. Dajan Jurman, Filip Matijašić (Pazin), 3. Marin Rabar, Kevin Bugarin (Ladići/Rovinjsko Selo), 4. Patrik Šestan, Frančesko Guštin (Older/Reginex).

Brzinsko izbijanje: 1. Vedran Glavić (Istra Aluminij), 2. Filip Matijašić, 3. Dajan Jurman (oba Pazin), 4. Adrian Radola (Hrboki).

Precizno izbijanje: 1. Dajan Jurman (Pazin), 2. Adrian Radola (Hrboki), 3. Filip Matijašić (Pazin), 4. Vedran Glavić (Istra Aluminij).

 

Dosadašnji rezultati – kadeti:

Parovi: 1. Karlo Pavletić, Samuel Majcan (Istra Aluminij/Vrh), 2. Martin Štihović, Antonio Juričić (Lindar/Pazin), 3. David Biljuh, Marin Cetina (Hrboki/Orbanići), 4. Luka Džananović, Marko Radešić (Mate Balota/Vižinada).

Štafete: 1. Toni Mendiković, Marko Radešić (Istra Poreč/Vižinada), 2. Karlo Pavletić, Samuel Majcan (Istra Aluminij/Vrh), 3. David Biljuh, Marin Cetina (Hrboki/Orbanići), 4. Martin Štihović, Antonio Juričić (Lindar/Pazin).

Brzinsko izbijanje: 1. Karlo Pavletić (Istra Aluminij), 2. Kevin Bugarin (Rovinjsko Selo), 3. Toni Mendiković (Istra Poreč), 4. Martin Štihović (Lindar).

Precizno izbijanje: 1. Marin Cetina (Orbanići), 2. Kevin Bugarin (Rovinjsko Selo), 3. Toni Mendiković (Istra Poreč), 4. Karlo Pavletić (Istra Aluminij).

Prvenstva za kadete u Poreču se nastavljaju u četvrtak, 22. lipnja kada je od 9 do 17.30 sati na programu disciplina pojedinačno klasično, te u subotu, 24. lipnja kada će se od 9 do 16.30 igrati bližanje i izbijanje u krug. Obje discipline odigrati će se sa središtem događanja na boćalištu u Kukcima, dok će se za prvi dio natjecanja po skupinama koristiti i boćalište na Gradskom kupalištu (Novo naselje).

Juniori sa svojim prvenstvima u Ročkom Polju, također u disciplinama pojedinačno klasično i krugovi nastavljaju 1. i 2. srpnja.

IBS

 

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.