Jutros mraz, u Pazinu izmjereno -7 stupnjeva

Okretanjem na buru, u posljednjem tjednu studenog zakoračili smo u hladnu jesen. Mraz jutros diljem Istre, pogotovo u unutrašnjosti i na sjeveru, a bilo ga je i na zapadnoj obali poluotoka. U Pazinu je jutros izmjereno -7 stupnjeva, a najhladnije je bilo Lanišće s -8. Najtopliji je bio i još uvijek je jug Istre, iako je u Fažani jutros bilo do -3. U Puli se minimalna temperatura kretala od 0 do 6 stupnjeva. Prilično velika razlika za tako malo područje. Slično je bilo na istoku Istre, dakle, ne previše hladno.

Trenutno je u Puli 8 stupnjeva, a na mjernoj postaji Borik 2 stupnja, Fažana je na 4, Rovinj 5 do 7, Vrsar 2, Poreč 7, Novigrad i Umag 3 do 4, Barban 5, Labin 3, Brseč 7, Žminj i Pazin 4, Cerovlje 0, Livade -4, Buzet -1, Lanišće -3.

I danas će prevladavti sunčano vrijeme. Puhat će slab do umjeren, na moru povremeno jak sjeverozapadnjak uz maksimalne temperature do 10 stupnjeva. Četvrtak malo toplije uz maksimalne temperature do 12 stupnjeva, ali oblačnije uz povremeno umjeren sjeverozapadnjak. Petak djelomično sunčano, pretežno oblačno. Puhat će slab do umjeren zapadni i jugozapadni vjetar. Jutarnje temperature zraka od 0 do 7°C, dnevne vrijednosti između 10 i 14°C.

Mogućnost slabe kiše u noći sa subote na nedjelju.

regionalexpress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.