Jutros na Pazinštini do -8°C, jak mraz ponegdje i uz obalu!

vremenska_prognoza.jpgDanašnje jutro osvanulo je vrlo hladno na cijelom području, a na čak 13 naših meteoroloških postaja temperatura zraka snizila se ispod -5°C. Najhladnije je bilo na Pazinštini, odnosno u Ivolima gdje je izmjereno -7,6°C. U samom Pazinu bilo je -7°C, a ista vrijednost temperature izmjerena je i u Lanišću te Svetoj Katarini. U Buzetu je bilo -5°C, a izdvojimo i Medake te Gornji Picudo s -4°C.

Hladno je bilo i uz obalu, a pritom je najniža temperatura zraka izmjerena u Dajli (-3°C). Negativna temperatura zraka zabilježena je i u Rovinju (-2°C), ali i u uobičajeno najtoplijem Medulinu (-1°C). U gradu Puli temperatura zraka bila je u blagom plusu (1°C).

Jutro na Kvarneru također je osvanulo hladno uz temperature zraka između -3°C u Njivicama na Krku i 6°C koliko je izmjereno na Malom Lošinju.

Što se tiče cijele zemlje i službenih podataka DHMZ-a, najniža temperatura izmjerena je na Zavižanu, a iznosila je točno -7,6°C koliko je međuostalim izmjereno na našoj najhladnijoj postaji u Ivolima.

istramet.com

3 komentara na “Jutros na Pazinštini do -8°C, jak mraz ponegdje i uz obalu!”

 1. Komunista napisao:

  Lako van tako govorit o temperaturama kad ste u toplim kućama. A da vidite kako je bilo nama Komunistima kad smo u rana zimska jutra na minus 20 branili Pazin od okupatora.

  1. Cica napisao:

   minus 20 u podne ili baš u jutro?

   1. Komunista napisao:

    Kad se budes zvala Partizanka onda moremo komunicirat

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.