Kadetsko boćarsko prvenstvo Istre

Marko Radešić i Roko Jukić, mladi boćari Vižinade, osvojili su naslov kadetskih prvaka Istre na prvom ovogodišnjem županijskom prvenstvu, u parovima, koje je održano u Ročkom Polju.

Radešić i Jukić su u finalu sa 12:5 pobijedili Tina Majcana i Matea Ventina iz Pazina, dok su u susretu za 3. mjesto Martin Štihović i Nino Majcan iz Lindara sa 13:4 savladali Simona Kajina iz Vrha i Luku Džananovića iz Istre Poreč.

Pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske, koje će se od 4. do 8. srpnja 2018. godine održati u Šibeniku stekla su dva prvoplasirana para s prvenstva Istre.

Predstojećeg produženog vikenda, od petka 22. do ponedjeljka 25. lipnja 2018. će se također u Ročkom Polju odigrati sva preostala kadetska županijska prvenstva. U petak će se od 9 do 10 sati održati natjecanje u štafetnom izbijanju, a u 10 sati počinje i natjecanje u bližanju i izbijanju u krug finale kojeg se očekuje oko 16 sati. U subotu je na programu prvenstvo u disciplini pojedinačno klasično koje počinje u 9 sati, a početak finala predviđen je u 16.30 sati. U ponedjeljak će serija prvenstva završiti s natjecanjem u brzinskom i preciznom izbijanju. Brzinsko izbijanje odvijati će se od 9 do 11.30 sati, a precizno izbijanje od 11.30 do 13.30 sati.

(IBS)

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.