„Kako razgovarati o malignoj bolesti unutar obitelji“

2Hrvatski liječnički zbor – Podružnica Istarska, Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije i Grad Pazin pozivaju Vas na predavanje na temu: „Kako razgovarati o malignoj bolesti unutar obitelji“ koje će se održati u petak, 15. studenog 2013. godine s početkom u 18,00 sati u Maloj koncertnoj dvorani u Spomen domu u Pazinu.

Predavač će biti dr. Tomislav Peharda, specijalist u Općoj bolnici Pula.

Predavanje je namijenjeno općoj populaciji, posebno obiteljima čiji su članovi suočeni s malignom bolesti. Na koji način prihvatiti malignu bolest, kako o problemu razgovarati unutar obitelji, koji su tabui, strahovi i problemi i kako ih najlakše savladati samo su neka od pitanja na koja će predavač pokušati odgovoriti.

Dr. Peharda je psihijatar u Općoj bolnici Pula sa višegodišnjim iskustvom u radu s onkološkim bolesnicima u psihoonkološkoj ambulanti, koja unatrag više godina funkcionira u Općoj bolnici Pula. U radu ambulante osim onkologa sudjeluje i psihijatar te pomaže svakom bolesniku s novootkrivenom malignom bolesti prihvaćanje bolesti, što svakako olakšava i liječenje. Pozornost je usmjerena ne samo na oboljele već i na njihove obitelji, socijalnu i radnu sredinu koja ih okružuje.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.