Kamenjak Rocky trail-minimaraton Poljaku Brzoski, Rigo osamnaesti

2Na nedjeljnoj utrci pod nazivom “Kamenjak Rocky trail – minimaraton”, u organizaciji premanturske Adrenaline, slavio je Poljak Adrian Brzoska koji je u cilj ušak tek sekundu prije Talijana Efrema Bonellija. Također, odmah iza njih je prošao drugi Brzoska – Piotr kao treći. Da je i ova utrka prošla u znaku Poljaka potvrdio je i četvrtoplasirani Bartolo Miej Wawak.

Najbrži istarski biciklist bio je Paolo Rigo na 18. mjestu, dok je Dean Svitić bio 23.

Kod žena, kao i dan ranije, slavila je Slovenka Tanja Žakelj i to dosta uvjerljivo, ispred drugoplasirane Poljakinje Katrzine Solus-Miskowitz. Treća je bila Poljakinja Michalina Jolkowska a četvrto i peto mjesto pripalo je sestrama Težak – Zorani i Gorani. Kod juniora pobijedio je Slovenac Blaž Kadivec ispred Tomislava Vukadine iz Dugog Sela i svog sunarodnjaka Mateja Bergera

Dean Svitić okitio se i titulom najbržeg u kategoriji sport. Drugo mjesto je pripalo Vedranu Planinšeku, a treći je bio njegov klupski kolega iz Adrenaline Danko Trinajstić. Kod Veterana 1 slavio je Čeh Tomaš Pierwocha, kod starijih veterana najbrži je bio Siniša Radulović, kod najstarijih vozača pobijedio je Poljak Jacek Brzoska.

Na utrci su uz licencirane natjecatelje pravo nastupa imali i biciklisti rekreativci kojih se skupilo njih 150-tak. Minimaraton utrka održala se uzduž 27 km duge staze na području Gornjeg i Donjeg Kamenjaka.

foto i tekst: glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.