Kampiranje za djecu na Potoku

Društvo Naša djeca Pazin u vremenu od 13.08.2019. do 15.08.2019. godine, za djecu 5.-8. razreda s područja Grada Pazina organizira Kampiranje na Potoku (Bilfo park). Aktivnosti koje će se provoditi su: radionice o biljkama, astronomiji, snalaženja u prirodi, sigurnosti kraj vode i u vodi, sigurnosti prilikom paljenja vatre, sportski sadržaji (plivanje, sportske igre u vodi i pokraj vode, orijentacija u prirodi, skakanje u vodu i sl.). Sudjelovati može 25-30 djece 5.-8. razreda OŠ, a trošak po djetetu je 80,00 kn. Prijave se primaju do 09.08.2019. do 16,00 sati porukom ili pozivom na broj telefona 091 577 6384. S obzirom na ograničeni broj djece mjesta će se popunjavati po redoslijedu prijava.

6 komentara na “Kampiranje za djecu na Potoku”

 1. Anonimno napisao:

  V. KAMPIRANJE
  Kampiranje

  Članak 29.

  (1) Kampiranje u smislu ovoga Zakona je boravak pod šatorom, u kamp-kućici, kamp-prikolici, pokretnoj kućici (mobile home), autodomu (kamper) i drugoj odgovarajućoj opremi za smještaj na otvorenom prostoru u vrstama ugostiteljskih objekata iz skupine »Kampovi« i u kampovima u domaćinstvu i na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

  (2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka za vrijeme održavanja sportskih, izviđačkih, kulturno-umjetničkih i sličnih manifestacija te organiziranih putovanja kanuima i sličnim plovilima po moru, rijekama i jezerima, biciklima i slično, dozvoljeno je organizirano kampiranje izvan kampova iz stavka 1. ovoga članka na za to određenim prostorima.

  (3) Jedinice lokalne samouprave, javne ustanove i druge pravne osobe, koje upravljaju određenim područjem ovisno o svrsi kampiranja iz stavka 2. ovoga članka, svojim aktima određuju prostor za kampiranje izvan kampova, uvjete koje taj prostor mora ispunjavati te vrijeme trajanja takvog kampiranja.

  (4) Zabranjeno je kampiranje izvan kampova iz stavka 1. ovoga članka i prostora određenih za kampiranje izvan kampova sukladno stavku 3. ovoga članka.

 2. Pred zakonom jednaki napisao:

  Ja smatram ovo super idejom da mladi borave u prirodi i nauce nesto.
  Bolje to nego smartphone i laptop.
  A o hrvatskim zakonima neman komentara.
  Dovoljno je vidit da se nasilje ne kaznjava i nijedan politicar nije u zatvoru a drzava je unistena.
  Tako da cemu zakoni ako se oni koji pisu zakone prvi ogrijese o njih.
  Pohvala ideji i boravku mladih u prirodi.

  1. Anonimno napisao:

   pohvaljujem i ja ideju ali dobra ideja nije alibi za kršenje zakona kao što alibi ni opravdanje nije ni to što netko drugi krši zakon. zakon je na snazi i treba ga poštovati. ako želimo odgajati djecu trebamo ih primjerom učiti poštivanju zakona.
   nadam se da organizatori imaju svu potrebnu dokumentaciju i dozvole

   1. r hood napisao:

    Ma kad bi imao malo pravnog znanja, i kad ne bi zaključivao na prvu, tada ne bi ni shvatio da postoji problem. Ovako se on stvara tamo di ga nema.
    Bilfo je gradska površina, a projekt se zove “Kampiranje na Potoku”, on se more zvat ovako i onako. DND ima dozvolu Grada da provede taj projekt na javnoj površini i to je sve što ima treba.
    Prvo si izvukao iz Pravilnika koji se bavi ugostiteljstvom koje definira kampiranje, a to nema veze s ovim projektom. Pa ne bave se oni ugostiteljskom djelatnošću niti djelatnošću kampiranja koje onda naplaćuju. DND je udruga koja se bavi podučavanjem i edukacijom djece, a u ovom slučaju koriste javnu površinu za što imaju dozvolu vlasnika, u ovom slučaju Grada. I to će radit tri dana. Troškov koje će naplatiti odnose se na troškove organizacije, a djeca će za 80 kuna dobiti pregršt drugih stvari, koje ne bi dobili da su doma pred kompom ili mobitelom, kamo bi realno i bila.
    Tako da prijatelju, slobodno moreš spat i bit na miru da su zakoni i pravila poštivana, a da će djeca dobit ono što im treba. Djeca ne mogu dobit znanja iz pojedinih aktivnosti, bez da odu van i uživaju u 3D stvarnosti.

 3. Anonimno napisao:

  Još kad bi bilo ono kupalište kakovi je bilo pred toliko lit unazad bio se imeli s čin pohvaliti ……gledajte ima slika u knjigi od grada Pazina…..

 4. ča_je_siguro_je_siguro napisao:

  svaka čast organizatorima i volonterima!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.