Karatisti pazinskog Senseia osvojili sedam medalja na Krku

Za sedam novih medalja bogatija je kolekcija pazinskog Senseia nakon uspješnog nastupa članova kluba na četvrtom izdanju jakog međunarodnog turnira na Krku koji je ove godine okupio  352 takmičara iz 37 klubova pristiglih iz Njemačke , Slovenije  i Hrvatske.

Zlatnom medaljom okitio se odlični i vrlo perspektivni Lukas Jašić koji je najsjajnije odličje osvojio s tri čiste pobjede u  svom prvom službenom nastupu u kategoriji učenika -34kg, što je pak sjajna uvertira za predstojeći nastup na „Austrian Junior Open 2012.“ koji se ima održati u Salzburgu ove nedjelje(17.06.2012.).

Spomenutu kategoriju obilježilo je pazinsko finale pa je srebrna medalja pripala poraženom  Luki Škrlju koji je prije toga također bio uvjerljiv ostvarivši dvije čiste pobjede.

Vrlo uspješne nastupe osvojivši brončane medalje imali su Noa Belić kod mlađih učenika -26 kg , Nina Buršić i Stela Pletenac koje su nastupile u kategoriji učenica -40kg, a svojim kolegicama u osvajanju bronce pridružila se Iva Udovičić nakon zapaženih nastupa kod učenica +40kg. Kolekciju bronci na Krku zaokružio je Adam Jašić kojemu je pak za nijanse  izmaklo finale u kategoriji mlađih kadeta +57kg.

Nešto manje sportske sreće na ovom turniru imala je Fiona Aničić (učenica -32kg) koja je nakon neriješenog rezultata poražena u prvom susretu preglasavanjem sudaca (2:3), kao i Dalen Belić kojemu nakon neriješenog rezultata 3:3 suci kod preglasavanja  nisu bili skloni te su pobjedu dodijelili njegovom protivniku.

Karate kub Sensei Pazin  je prema zbroju osvojenih bodova (13) ostvario plasman na diobi 10. mjesta, a prema skoru medalja osvojio je 13. mjesto u ukupnom poretku klubova, javljaju iz KK Sensei.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.