Karatisti pazinskog Senseia uspješni u županijskoj ligi

Nakon prvoga kola održanog u Tinjanu sredinom mjeseca, minule nedjelje u dvorani Pazinskog kolegija  održano je drugo, ujedno i završno kolo županijske karate lige za mlađe uzraste. Sudjelovalo je 80 -tak takmičara, od  mlađih učenika/učenica do mlađih kadeta/ kadetkinja predstavnika  6 istarskih klubova: KK „Finida“ Poreč, KK „Vrsar“, KK „Novigrad“, KK „Istra“ Pula, KK „Tinjan“ i KK „SENSEI“ Pazin.

Takmičari su bili podijeljeni na grupu A (od crvenog pojasa naviše) i grupu B (bijeli, žuti, narančasti pojas). Osim prema kyu zvanju (pojas) natjecatelji su bili svrstani i u težinske kategorije.   Mlađi učenici i mlađe učenice nastupali su u 3 starosne kategorije od 7, 8 i 9 godina.Borbe su se odvijale u dva kola po sistemu „svaki sa svakim“, te su se bodovi zbrajali na način da pobjeda donosi 3 boda, neriješeni susret 2 boda, poraz 1 bod, a neizlazak na borilište 0 bodova. U slučaju istog broja bodova za bilo koje od prva tri mjesta rade se dodate borbe. U grupi A dodjeljivalo  se jedno treće mjesto, a u grupi B ovisno o broju takmičara (više trećih mjesta).

KK „Sensei“ Pazin sudjelovao je sa 18 takmičara i to: 11 u grupi A i 7 u grupi B. U grupi A osvojili su: 3 zlatne, 3 srebrne i 3 brončane medalje.

Zlatnu medalju osvojili su: Lukas Jašić (učenici -37kg), Danijel Pamić (učenici +42kg), Nina Buršić ( čenice -40kg). Srebrnu medalju osvojili su: Luka Škrlj (učenici -41kg), Stela Pletenac (učenice -40kg), Adam Jašić (mlađi kadeti +60kg). Brončanu medalju osvojili su: Fiona Aničić (učenice -30kg), Magdalena Anđelini (učenice -56kg), Filip Boldin (mlađi kadeti -48kg -nastupio samo u 1. kolu)

Natjecatelji u grupi B osvojili su: 2 srebrne i 5 brončanih medalja. Srebrnu medalju osvojili su: Eni Baf (mlađe učenice -38kg), Lea Lukšić(učenice +41kg). Brončanu medalju osvojili su: Valnea Uljanić (mlađe učenice -30kg), Karin Čorović (mlađe učenice -38kg), Sara Jurman (mlađe učenice -38kg -nastupila samo 1.kolu), Luka Ladavac (mlađi učenici -29kg), Mikkel Noah Milanović (učenici +36kg -nastupio samo u 2.kolu).

Prema ostvarenim rezultatima u grupi A osvojili smo 2. mjesto, a u grupi B 5. mjesto, što nas je u ukupnom poretku klubova svrstalo na 3. mjesto. (KK Sensei)

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.