Karatistima pazinskog „Senseia“ četiri medalje u Opatiji

nagradeni_karatisti_senseia_u_opatiji.jpgUz sudjelovanje 250 takmičara iz Austrije, BiH, Slovenije , te Hrvatske borbama u kategorijama do mlađih seniora minule je nedjelje održan tradicionalni karate turnir „Opatija Cup 2010“.

Među mnogobrojnim natjecateljima bili su i predstavnici pazinskog Karate kluba „Sensei“ koji su prema očekivanju igrali zapaženu ulogu , te svoj nastup okrunili sa četiri medalje.

U kategoriji učenika -34 kg u borbama srebrom se okitio Danijel Pamić, dok je njegov nastup u katama nakon repasaža završio plasmanom od 5-8 mjesta.

Filip Boldin oprobao se u dvije kategorije i polučio s obzirom na konkurenciju zavidan uspjeh. Najprije je u kategoriji učenika – 38 kg uzeo broncu , a nastup u kategoriji mlađih kadeta -41 kg završio je stepenicu više osvojivši srebro.

Tradicionalno se sa natjecanja osvojenom medaljom vratila Magdalena Anđelini ovoga puta brončanog sjaja nakon nastupa u kategoriji učenica -36 kg, dok je još jedan član pazinskog kluba Dalen Belić u kategoriji mlađih kadeta -41 kg bio blizu pobjedničkog postolja no, zaustavljen je u repasažu za treće mjesto, te je tako njegov nastup završen petim mjestom; javljaju iz Karate kluba Sensei.

www.barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.