Karavana Melodija Istre i Kvarnera u četvrtak u Gračišću

MIKNakon što je jučer Labin ugostio karavanu Melodija Istre i Kvarnera, u četvrtak će Gračišće četvrti puta zaredom ugostiti jedini putujući glazbeni festival u Hrvatskoj. Gračišće i Labin su tako uz Čavle, Opatiju, Krk, Bakar i Rijeku ove godine jedini gradovi domaćini iz Istre.

-Potrudili smo se i uz pomoć sponzora uspjeli smo četvrti put zaredom dovesti MiK u Gračišće. Očekujemo još i veći odaziv publike nego prošle godine; istaknuo je Načelnik Općine Gračišće Ivan Mijandrušić.

Na Festivalu Melodije Istre i Kvarnera ove godine nastupa 20 izvođača, od kojih je 7 novih izvođača. Program će voditi Helena Šipraka i Mario Lipovšek Battifiaca.

Izvođači: Toni Markovski, Monika Petrov, Mario Kronauer Candotti, Lado Bartoniček, Klapa Grobnik, Katja Budimčić, Alen Polić – feat. “Jabuka”, Tamara Brusić i klapa Grobnik, Robertino Grbac, Vivien Galletta, Klapa Sol, Lidija Bačić, Silvana i Duško Jeličić, Mirjana Bobuš i klapa Sol, Karin Kuljanić, Ibrica Jusić, Vesna Nežić Ružić, Gina Picinić, Voljen Grbac feat. Lola i Antonio, Lidija Percan i Alen Vitasović.

Gračišće ima 3 laskave titule kao “Najbolji domaćin Festivala MiK”. Prošle su godine proglašeni najboljim domaćinom, a dvije godine prije toga su tu titulu dijelili sa Malim Lošinjem. Zašto je to tako morati ćete provjeriti sami.

Ulaznice će se moći kupiti u prostorijama Općine Gračišće na dan Festivala. Još nije poznato dali će se MiK održati na Placu ili pod šatorom na malonogometnom igralištu, sve to ovisiti će o vremenskim uvjetima.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.