Karlo Brajković i Sandi Bažon u MTB reprezentaciji Hrvatske

2Sandi Bažon u kategoriji U 23 i Karlo Brajković u kategoriji Kadeti ovog će vikenda u dresu Republike Hrvatske nastupati na MTB C2 utrci u Srbiji točnije u Novom Sadu. Sandi je trenutno 2 u kupu Hrvatske i aktualni je prvak Hrvatske u juniorima , ove godine prešao u jaču kategoriju i svojim vožnjama opravdava izbornikov poziv.

Ovakvi prelazi iz juniora u U 23 smatraju se prekretnice u razvoju biciklista te dolazi do mnogih odustajanja zbog povećanja ritma natjecanja i treniranja.

Karlo Brajković aktualni je prvak u kadetima i prvi u kupu. Ove godine osvojio je i titulu prvaka na brdo u Jaski.

Sandi i Karlo višestruki prvaci Hrvatske po kategorijama tj osvojili su do sada sve što se osvojiti moglo s obzirom na kategorije i to više godina zaredom. Standardni reprezentativci u svojim kategorijama, veliki prijatelji i sigurno jedni od najtalentiranijih MTB vozača u Hrvatskoj.

Pazinjani koji voze za BBK Grožnjan gdje imaju veliku podršku i simpatije svih članova kluba s obzirom na njihov karakter, pristup radu i treniranju, pokušavaju nastaviti osvajati postolja i promovirati svoj klub i grad kako u Hrvatskoj tako i izvan nje.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.