Karlo Fabris pobjednik stolnoteniskog turnira “Rim 2017”

U subotu je u Pazinu ,u sklopu tradicionalne fešte”RIM”,održan  5. jubilarni otvoreni  turnir u stolnom tenisu “RIM 2017″u organizaciji Stolnoteniskog kluba Pazin. Sudjelovalo je 30-tak  igrača iz Pazina,Poreča, Umaga, Zagreba, Višnjana ,Vrsara ,Pule,Fažane, Buzeta ,Njemačke ,Slovenije,USA, Italije. I ove godine, kao i prethodne dvije,turnir je bio sa međunarodnim predznakom , što je ujedno   i bio primarni cilj organizatora kada je došao na ideju da Pazin bude prepoznat u regiji i šire kao jedan od najboljih ljetnih turnira u stolnom tenisu.

Prije samog početka turnira Predsjednik ZSU Grada Pazina gosp.Lucijan Ujčić zaželio je dobrodošlicu svim sudionicima , puno rezultatskog uspjeha te ih pozvao da  i  slijedeće godine budu  učesnici  turnira . Nakon  gosp. Ujčića riječ su preuzeli predsjednik STK Pazin , te gosp. Toni Sanković iz Umaga koji  je pojasnio propozicije igračima te se onda krenulo sa izvlačenjem i igrama.

Pazinski stolnotenisači odigrali su odlično u vrlo jakoj konkurenciji. Najbolji rezultat ostvario je ,ujedno i najbolji Pazinski igrač ,Karlo Fabris pobijedivši u svojoj konkurenciji(60+)  redom  favorite iz Zagreba i  Njemačke  najprije u grupi te kasnije u polufinalu i finalu. Kod seniora Vedran Krizmanić bio je ukupno treći izgubivši ʺza dlakuʺ u polufinalu od Jelinića iz Zagreba.Još jedno postolje za STK Pazin  bilo je sa Alenom Bakšom treće mjesto u kategoriji veterana 40-49 god.

REZULTATI RIM 2017.:

 

SENIORI:

1.mjesto Đekić Bogdan – Pula

2.mjesto Tomislav Jelinić – Zagreb

3.mjesto Vedran Krizmanić – Pazin, Miodrag Banjac – Vrsar

 

VETERANI  40-49:

1.mjesto  Marijan Ešegović – Zagreb

2.mjesto  Mario Jakopec – Zagreb

3.mjesto Alen Bakša – Pazin, Jenisej Vinovrški – Fažana

 

VETERANI 50 – 59:

1.mjesto   Paolo Pisani– Italia

2.mjesto Joško Fiamengo – Fažana

3.mjesto  Mladen Jandriček– Umag , Valter Uran– Buzet

 

VETERANI 60 +: .

1.mjesto Karlo Fabris – Pazin

2. mjesto Ramsch Werner- Njemačka – GSTK Poreč

3. mjesto Veljko Kustec– Zagreb,  Šimo Ekmečić – Zagreb

 

Nakon odigranih finala te uručenja pehara i medalja nastavilo  se sa druženjem u ugostiteljskom objektu ʺPod lipomʺ  .

STK Pazin zahvaljuje tvrtkama ʺBatprintʺi ʺPazin Sportuʺ ,Gradu Pazinu  ,  gosp. Toniju Sankoviću te svima ostalima  za podršku koju su pružili u organizaciji ,kao i učesnicima što su nastupili na turniru.

STK Pazin

 

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.