Karmen Orlić i Denis Gržetić izlažu u Pazinu

Otvorenje samostalne izložbe fotografija “Samo malo dalje” autora Karmen Orlić i Denisa Gržetića bit će održano u četvrtak, 16. veljače, s početkom u 18 sati u Galeriji Društva likovnih stvaratelja u Pazinu.

Karmen Olić rođena je 1966. godine u Puli, a živi i radi u Poreču. Fotografijom se bavi preko dvadeset godina, podjednako u analognoj i digitalnoj formi. Izlagala je na više skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu, gdje je bila i nagrađivana: “PX3 Paris”, “IPA-International Photography award”, “4EyesPhoto”-1 st place nature, “B&W Spider award” gdje dobiva nagradu “Merit of excellence- Photographer of the year” 2011.

Denis Gržetić rođen je 1964. u Pazinu. Fotografijom se bavi tridesetak godina. Kao fotograf-novinar surađuje u Glasu Istre, istovremeno objavljujući fotografije u Studentskom listu. Objavljivao je i u časopisu za kulturu OKO, a kasnije i u Fotomagu. Izlagao je samostalno u Zagrebu, Poreču, Dubrovniku i u Šikutima, te na više skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu, gdje je dobio prestižne nagrade. Publiciran je u Digital Photo UK magazinu te u nizu web magazina.

kulturistra.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.