Karnevalska povorka u nedjelju u Cerovlju

Najveći karneval na području unutrašnjosti Istre u nedjelju će Cerovlje pretvoriti u „pusni gradić“. Maškarane skupine sa područja Općine Cerovlje okupiti će se već tradicionalno na pusnu nedjelju u Cerovlju na sve većoj karnevalskoj povorci.

Defile karnevalske povorke krenuti će kroz Cerovlje u 13 sati, a svakih 20-30 minuta Cerovljem će proći druga maškarana skupina. U karnevalskoj povorci sudjelovati će maškarane skupine iz Lupoglava, Gologorice, Pagubica, Pazinskih Novaki, Boruta, Cerovlja, Gradinja i Paza te maškarane skupine Slošćina iz Dragućske vale te Grdoselske maškare.

Voditeljica programa biti će Meri sa radio Istre. Po završetku defilea i Zumba showa slijedi mali predah, a nakon toga zabava uz Malvazija bend. Organizatori su pripremili bogate nagrade za najkreativnije maske i maškarane skupine.

U utorak, 21. veljače, na istom mjestu, pod grijanim šatorom u Cerovlju slijedi još jedna maškarana zabava uz Sandi i Saša bend. Maškare na području Općine Cerovlje završavaju  spaljivanjem pusta 22. veljače u Pagubicama.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.