Kazališna predstava ”Jama”

Kazališna družina ”Rastrepuh”, Pazin

U četvrtak, 13.12.2019., u 20,00 sati, u Velikoj dvorani Spomen doma u Pazinu održati će se predstava ”Jama”; Kazališne družine ”Rastrepuh” iz Pazina.

Zbog velikog interesa publike, repriza predstave, čija je, kod publike odlično prihvaćena premijera bila upriličena u listopadu, održati će se kao uvod u blagdanska događanja koja slijede.
Radnja ove pučke komedije odvija se u Domu za umirovljenike ”Jama”, čija je štićenica Roža usamljena starija žena koja živi skromno i jedina joj je želja vidjeti svoju djecu, Ivana (Nineta) i Fiorelu, dvoje vrlo uspješnih poslovnih ljudi. No, oni su toliko zaposleni da nemaju vremena posjetiti svoju majku. Ili se to barem čini. No Roža ništa ne pušta slučaju te kuje plan kako će ipak svoju djecu namamiti u Dom da bi ih posljednji put vidjela. Ova dinamična komedija nam govori o svijetu u kojem danas živimo i o vrijednostima koje se polako gube u navali bezobzirnosti, sebičnosti i razmetljivosti.

Tekst je napisala je Sonja Boljunčić u suradnji sa članovima KD ”Rastrepuh iz Pazina, a u predstavi glume Ana Bančić, Ana Marija Bartolić, Vesna Drndić, Mario Ivanković, Doris Labinaz, Nataša Matijaš, , Milan Medak, Vjekoslav Mofardin i Lucija Ukić. Predstavu je režirao Aleksandar Bančić.

Pokrovitelj: POU Pazin

Ulaz je slobodan, svi su dobrodošli.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.