Kazališna predstava Kristijan

U srijedu, 3. svibnja 2017. godine s početkom u 13.30 sati učenici šestih, sedmih i osmih razreda Osnovne škole Vladimir Nazor Pazin posjetili su Spomen dom te pogledali kazališnu predstavu Kristijan u izvedbi Teatra Naranča s ciljem razvijanja i podizanja svijesti učenika prema djeci s teškoćama.

U predstavi je na edukativan i humorističan način prikazan odnos vršnjaka prema Kristijanu, dječaku s teškoćama u razvoju. Predstava je usmjerena na razvijanje empatije društva prema učenicima i mladim ljudima s teškoćama u razvoju, a dobila je naziv prema imenu glavnog junaka ove priče.

Predstava je organizirana u sklopu projekta “Zajedno do znanja” prijavljenog na Poziv za dostavu projektnih prijedloga Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod nazivom “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II” u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda.

OŠVNP

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.