Kazališna predstava “Sve o muškarcima” u Spomen domu – povodom Međunarodnog dana žena

Povodom Međunarodnog dana žena, Pučko otvoreno učilište u Pazinu priređuje predstavu “Sve o muškarcima” (Teatar Gavran). Nakon kazališnog hita “Sve o ženama” suvremeni pisac Miro Gavran zaronio je i u svijet muškaraca te uspješno prikazao probleme i situacije s kojima se muškarci današnjice susreću.

Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.
U ovoj dinamičnoj predstavi, glumci su odlučili pružiti vam istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća. Brzi dijalozi, te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije.

Predstavu je režirala Mladena Gavran, a u njoj glume Vedran Komerički, Tomislav Krstanović te Rade Radolović.

Kazališna predstava će se održati u petak, 6. ožujka 2020. u 20:00 sati u Velikoj dvorani pazinskog Spomen doma. Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti u upravi Spomen doma, radnim danom od 8:00 do 15:00 sati te na dan predstave na blagajni Spomen doma.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.