Kazališna predstava Teatra Gavran „Lutka“ u Pazinu

2Na dan žena u Spomen domu će u 20 sati biti predstavljena predstava Teatra Gavrana „Lutka“. U komediji glume Robert Kurbaša, televizijski i kazališni glumac poznat po ulogama u serijama kao što su „Ruža vjetrova“, „Ne daj se, Nina“, „Dolina sunca“, “Ljubav u zaleđu” te nizu drugih te Doris Pinčić, glumica koja je najpoznatija po ulozi Lare u seriji „Larin izbor“.

U komediji „Lutka“ Kurbaša glumi muškarca koji nakon propale sedmogodišnje veze započinje novi život sa ženom-lutkom, inače najsavršenijim androidom proizvedenim u laboratoriju s namjerom da usreći svakog muškarca. No, androidna lutka, koju glumi Pinčić, zapravo je djelo znanstvenice koja je netom preživjela bračni brodolom te svoj kritički pogled na muškarce pritom prenijela i na samu lutku.

Kroz novonastale humorne situacije lutka će muškarcu ukazati na sve propuste u njegovim odnosima sa ženama te će pritom s njim ući u sukobe neizbježne u zajedničkom životu. Ovom nas je predstavom Miro Gavran htio osvijestiti te nam dokazati da muško-ženski odnosi ne mogu biti zamijenjeni ni kupljenom ni virtualnom ljubavlju.

Karte za predstavu mogu se kupiti u upravi Pučkog otvorenog učilišta Pazin po sljedećim cijenama: 40 kuna za grupne karte (od 20 ulaznica), 50 kuna u pretprodaji te 60 kuna za kupnju prije same predstave.

pazin.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.