Kazališni hit Djevojačka večer 10. studenog i u Pazinu

U petak 10. studenog u kazališnoj dvorani Spomen doma gostuje Istarsko narodno kazalište Pula s popularnom predstavom Djevojačka večer. U kazališnom komadu Davea Simpsona uloge tumače: Violeta Tomić, Mia Krajcar, Lana Gojak, Helena Minić Matanić / Lara Živolić, Valter Roša, Marko Braić, Rade Radolović i Luka Mihovilović. Režija: Violeta Tomić.

Zabavna predstava o nezaboravnoj djevojačkoj večeri u noćnom klubu s muškim striptizom…Četiri cure u očekivanju dobroga provoda ostaju nemalo iznenađene spoznajama do kojih dolaze tijekom večeri. Suze se izmjenjuju sa smijehom a sarkazam s nježnošću, dok svjedočimo iskrenim, alkoholom pobuđenim ispovijedima i emotivnim sučeljavanjima. Kao protuteža, na suprotnoj se strani razotkriva emotivni svijet četvorice muškaraca koji se, svaki na svoj način, nose s vlastitim strahovima, strastima i spoznajama.

Početak predstave u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji u upravi Spomen doma, a uoči predstave na blagajni po 60 kuna. Pokrovitelj produkcije: Ministarstvo kulture RH. Organizacija: Pučko otvoreno učilište Pazin.

POU Pazin

© iPazin.net portal 2001. - 2024.