Kirin podnio ostavku, Markač uhićen

Kirin“Poštovani gospodine predsjedniče Vlade Republike Hrvatske, podnosim Vam neopozivu ostavku na mjesto ministra unutarnjih poslova RH. Smatram to svojim osobnim moralnim činom i dužnošću zbog okolnosti u kojima sam se našao u slučaju generala Mladena Markača. Izražavam svoje duboko žaljenje i ispriku svima koji su zbog toga, na bilo koji način, povrijeđeni ili im je učinjena šteta.

Vama gospodine Predsjedniče zahvaljujem na ukazanom povjerenju i suradnji, te želim puno uspjeha u daljnjem vođenju Vlade Republike Hrvatske.” – prenosi pismo Kirina Sanaderu Odjel za odnose s javnošću MUP-a.

Markač uhićen

DVADESETAK minuta prije 14 sati po haškog je optuženika Mladena Markača na njegovu kućnu adresu u Tučanovoj ulici u Zagrebu stigla policija te ga u crnom kombiju marke Mercedes odvela.

Ispred Markačeve kuće bila je parkirana njegova Honda CRV u kojoj je na stražnjem sjedalu još uvijek bila kompletna lovačka oprema s kojom je Markač po Bilogori ubijao divlje svinje. Također, ispred kuće bila je i policijska Škoda.

Dvojica iz Mercedesa Viano ušla su u kuću, te privela Markača, koji je bio svečano odjeven u odijelo s bijelom košuljom i crnom kravatom, te svježe obrijan. Markača je do automobila dopratio njegov odvjetnik Goran Mikuličić.

Desetak novinara koji su se nalazili ispred kuće tražili su od Markača komentar, no on je šutke ušao na stražnje sjedalo crnog Mercedesa.

Ispred njegove kuće bilo je šest policajaca.

Index.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.