Fotogalerija: KK Ghia Staff pobijedio Kraljevicu

2Prije početka utakmice gosti su se oprostili od Gregora Beline (za sjećanje na igranje u Pazinu kapetan Ante Ćus uručio je istarsku bukaletu sa porukom Sretno Gregor – pazinski košarkaši) koji nastavlja igranje Amageru u Kopenhagenu i živjeti u Danskoj.

Gregor je stisnuo zube odigrao tri četvrtine unatoč ozljedi prepona i ekipa je njemu i on ekipi na kraju utakmice pobjedom dala pravi predbožićni poklon. Nakon početne izmjene vodstva domaćini su koncem prve četvrtine vodili 21:11, a gosti su već bili iskoristili oba timeouta. Ali tada nakon drugog timeouta kreće serija gostiju koji serijom od trinaest koševa redom okreću rezultat na 21:24. U drugoj četvrtini bilo je ukupno 7 od 13 trica Pazinaca na utakmici , od toga tri trice Dausa, po dvije Ante Ćus i Beline i gosti dobivaju furioznu četvrtinu sa 32-15, te vode na odmoru sa 45-36. U drugom dijelu gosti vode od najviših 13 do kritičnih dva razlike u jednom trenutku i zasluženo odnose bodove iz Kraljevice. Cijela ekipa odigrala je karakterno. Od kapetana playa Ante Ćusa koji je proigravao ali i zabijao trice, ozljedom prepona načetog Beline koji je izdržao i bez i sa steznikom, dalekometnog Dausa koji je pred kraj utakmice bio odličan i u prodorima, Miletića koji još nije pokazao svoj veliki potencijal, ali je zadavao probleme gorostasnom Bobanoviću ( 218) nepogrešivom iz slobodnih bacanja, mladog i odlučnog Krnjusa, Brajkovića te u obrani dobre Davida Jakusa, Grubišu i Perića. U čvrstoj i borbenoj utakmici jedino najmlađi Tomac i Rilak nisu ulazili u igru. Pazinskim igračima ovo je dokaz da su uz više samopouzdanja i koncentracije mogli imati i koju pobjedu više. Ipak pobjeda koja ohrabruje prije nastvka lige 17. siječnja, jer se nakon vodeće četvorke sada nalazi u grupi ekipa koja će se boriti od petog do desetoga mjesta, a koji dijeli samo pobjeda više ili su bodovno izjednačene.

tekst: KK Ghia Staff

Kraljevica,Gradska dvorana, Gledatelja 100, KK Kraljevica- KK Ghia staff Pazin- 78-82 ( 21-13, 15-32, 22-18, 20-19), Suci: Sušanj i Malić – Rijeka, Trice: Kraljevica 6 ( Protega 4, Govorčin 2) Ghia staff Pazin 13 ( Daus 5, Ante Ćus 3, Belina 3, Krnjus 2)

Kraljevica : Nuić, Marečić, Govorčin 12, Mandić, Protega 24, Konjević 13, Ravnić 3, Filipović, Frančišković 4, Miletić 2, Perić 3, Bobanović 17.

Ghia staff Pazin: Ante Ćus 14, Perić, Miletić 15, Krnjus 9, Jakus, Daus 22, Brajković 2, Tomac, Rilak, Grubiša, Belina 20.

1 komentara na “Fotogalerija: KK Ghia Staff pobijedio Kraljevicu”

  1. Anonimno napisao:

    Čestitke dečkima…………

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.